2777
2789
عنوان

دلال ماشین سرمون کلاه گذاشته خیلی دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 46 پست
یعنی ارزون فروخت براتون؟ خدا از سرشون نگذره😔

بعد از قولنامه به بهونه های مختلف ارزون خرید ازمون. واقعا دلم واسه خودمو شوهرم سوخت... ما ساده بودیم فکرکردیم همه مثل خودمونن.😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره تجربه سخت بدست میآد اما باارزشه بعدا ارزش این تجربه ت رو میفهمی 

امیدوارم که همینطور باشه. خیلی برامون تجربه بدی بود. تاحالا اینجوری پیش نیومده بود برامون. ولی خب تاوان سادگی و صداقتمون بود

قرارتون چی بوده

قرار بود ۷۵بخره. بعد از قولنامه مارو برد کارشناسی ماشین‌. بعدشم به بهونه های مختلف خییییلی پایینتر خرید ازمون. حداقل ۶۰تومن باید میخرید. اما چون قولنامه کرده بودیم نمیتونستیم حرفی بزنیم‌ اگه قراردادو فسخ میکردیم حدودا ۱۰یا ۱۲تومن باید میدادیم

هیچ وقت غصه مال دنیا رو نخور عزیزم

بخدا هی به خودم همینارو میگم اما شوکه شدم برام تحملش سخته. محل کار شوهرم دوره. دلم براش میسوزه الان چون ماشین نداره مجبوره ساعت ۵صبح بیدار شه بره 

بعد از قولنامه به بهونه های مختلف ارزون خرید ازمون. واقعا دلم واسه خودمو شوهرم سوخت... ما ساده بودیم ...

عزیزم نگران نباش دیگه پیش اومده ان شاالله خدا بیشترشو بهتون بده🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بخدا هی به خودم همینارو میگم اما شوکه شدم برام تحملش سخته. محل کار شوهرم دوره. دلم براش میسوزه الان ...

ان شاءالله سلامت باشه

اشکالی نداره

خدا خودش مواظبشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دلال اسمش روشه عزیزم ما هم همکار شوهرم دلالی میکنه مثلا اشنا بود میخاست ماشینمونو بیس تومن زیر قیمت ...

واقعا. دیروز داشتم فکرمیکردم دلالی چه شغل بدیه چون همش آه و نفرین مردم پشتشه. 

واقعا. دیروز داشتم فکرمیکردم دلالی چه شغل بدیه چون همش آه و نفرین مردم پشتشه. 

اه و نفرین که هیچی قسم جون بچه و ارواح پدر و مرده و همه رو هم الکی میخورن😏😏😏البته ۹۰ درصدشون چون تو هر کاری ادم خوب و بد هست

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
تنت سالم برا مال دنیا غصه نخور مالی که اخرش یک کفن برامون میمونه هشون باید بزاریم بریم 

مرسی عزیزم. سعیمو میکنم. شاید چون دوسه روز گذشته هنوز باهاش کنار نیومدم. ایشالله که برام عادی میشه

بی خیاااال غصه گذشته رو خوردن خودش بدتره عیبی نداره ایشالله همین پول برات برکت میاره من مامانم همیشه ...

مرسی عزیزدلم😚بخدا اینقدر روحیه گرفتم از کامنتت. این اتفاقم میزارم پای به دست آوردن تجربه.