2777
2789

۳روزه که حال روحیم بهم ریخته. دلال سر منو شوهرم کلاه گذاشته. مجبور شدیم ماشینمونو به قیمت ۵۰میلیون بهش بفروشیم. ما رو ۷۵تومن حساب کرده بودیم. میخواستیم یه ماشین جدید بخریم. اما تجربه معامله با دلال رو نداشتیم. تا حالا اینقدر تو زندگیم ضرر نکرده بودم، خیلی حالم گرفته هستش😔توروخدا سرزنش نکنین. به اندازه ی کافی داغون هستم.😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلال اسمش روشه عزیزم ما هم همکار شوهرم دلالی میکنه مثلا اشنا بود میخاست ماشینمونو بیس تومن زیر قیمت برداره دیگه یه جا دیگه فروختیم تازه ناراحتم شده بود عنترخان

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

بی خیاااال غصه گذشته رو خوردن خودش بدتره عیبی نداره ایشالله همین پول برات برکت میاره من مامانم همیشه بهم میگه دیدی بعضی ها درامدشون کمه ولی زندگی خوبی دارن خونه ماشین چون پولشون برکت داره بعضی‌ها هم پول دارن ولی خونه هم ندارن خدا خیرش نده شب عیدی غصه نخوریااااا