2777
2789
عنوان

یه خواستگار خوب دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 107 پست

عزیزم وقتی قرار نیست یچیزی بشه

زیاد براش اصرار نکن

پشیمونی میاره

به هر حال خوشبخت شی💕

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد و قیافه و ایناش همه خوبه

خانوادشون در سطح ماست از لحاظ فرهنگی

دانشجوی یه رشته ی خوبه 

اخلاقش اینا عااالی ینی واقعااا اخلاق و ایناش حرف نداره مطمئنم اینو 

سنشم دو یا سه سال از من بزرگتره دقیق نمیدونم

درآمد بالای ۲۰ میلیونه ولی نپرسین از کجا نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
بابات راس میگه بخوانت منتظر میمونن🙃

مسئله اینه که ۳ ساله منتظرن😫

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
قد و قیافه و ایناش همه خوبه خانوادشون در سطح ماست از لحاظ فرهنگی دانشجوی یه رشته ی خوبه  اخل ...

چطور یکی دانسجوعه که ۲۰ ملیون درامد داره عجیبه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
همون اقوام مشترك بياد حرف بزنه باهاش كسي ك بابات حرفشو قبول داره بايد باهاش حرف بزنه

بابام حرف حرف خودشه هیشکیو قبول نداره مرغش یه پا داره

نه کارشو گفتی نه رشتشو مابه چیه این نظر بدیم؟

اینجا بااینجور چبزا ادم شناسایی نمیشه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
شرایطش عالیه باباتو راضی کن

روم نمیشه آخه چی برم بگم

چند سالته؟ پسره شرایطش چطوریه؟ تا بهت بگم

شرایطو گفتم عزیزم بیا بخون

نه کارشو گفتی نه رشتشو مابه چیه این نظر بدیم؟ اینجا بااینجور چبزا ادم شناسایی نمیشه

تبعه یه کشور خارجیه که اگه بخواد تا یه مدت خاصی ماهانه اون مبلغی ک گفتمو میده

خودش شاغل نیست در حال حاضر

رشتشو دیگه نمیگم ولی جزو بهترین رشته هاس