2777
2789
عنوان

یه خواستگار خوب دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 107 پست
خب پس تنها راه حل مامانته برو تو کارش😉

مامانم میدونه نظرمو ولی بابام راضی نمیشه

مامانم باهاش حرف زده

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه کارخودته عزیزم سنت کمه بابات فکر میکنه بچه ای مگه خودت جدی حرف بزنی باهاش بگو هم دوسش دارم ...

خب آخه تا من یه چیز بگم میگه تو اول داشنگاه قبول شو بعد بیا حرف بزن

من پشت کنکوریم

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن

فقط میتونم بگم اینقدر هول نباش.

اون زمانی که وقتش باشه و اونی که قسمتت باشه زمینو زمانم جمع بشن ونذارن نمیتونن مانع رسیدنتون بشن.

من هم برام سرکتاب گرفتن گفتن کسی دعا وجادوش نکرده فقط هنوز وقتش نرسیده هم ۱۰ روز پیشم یه خواستگار خیلی خیلی خیلی توپ داشتم که کمترین ویژگیش رتبه دورقمی بودن کنکورش بود خیلیم دعا ونذر ونماز انجام دادم ولی نشد.

تازه من سنم داره به مرز میرسه ولی دیگه بیخیال شدم

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
قد و قیافه و ایناش همه خوبه خانوادشون در سطح ماست از لحاظ فرهنگی دانشجوی یه رشته ی خوبه  اخل ...

کاش منم عقل الان تو رو داشتم نوزده سالگی ب خواستگارم جواب میدادم نه لگد بزنم ب بختم گیر ی خانواده زبون نفهم بیافتم 😭😭پدرتو راضی کن هر جوری شده ب مامانت بگو باهاش حرف بزنه اگه ادم خوبیه از دستش نده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اخی مامانتو بنداز جلو یه آش واسه بابات بپزه با دو وجب روغن 😏😒

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

@اوپرا @ژیناگلمن

شمام نظر بدین لطفا چیکار کنم؟

خب آخه تا من یه چیز بگم میگه تو اول داشنگاه قبول شو بعد بیا حرف بزن من پشت کنکوریم

خب بخون واسه امسال تابستون نزدیکه

فوقش برو ازاد یه رشته معمولی بخون 

البته که اینا بهانه ن بنظرم پدرت بچه میبینت براهمین میگه زوده

فقط میتونم بگم اینقدر هول نباش. اون زمانی که وقتش باشه و اونی که قسمتت باشه زمینو زمانم جمع بشن ونذ ...

هول نیستم

خودمم دوس دارم چن سال دیگه ازدواج کنم

خواستگارم نمیخواد دیگه صبر کنه ، میترسم از دستش بدم

آخه واقعا به اخلاقش مطمئنم