2777
2789
عنوان

سریال گودال

229 بازدید | 13 پست

بچه ها اگه بخام برم کافی نت تا برام سریال گودال رو کامل بریزن تو فلش قیمتش چقدر میشه؟

چند گیگ حافظه میخاد

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسمتی هزار تومنم ک بریزه میشه۳۰۰هزارتومن😐😐

واقعا🥶

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
خودت دانلود کن بریز تو فلش باید زیاد بشه ۱۲۲ قسمت تا الآن اومده ۱۰ قسمت دیگش مونده .

اونجوری که باید یه تومن فقط بسته بخرم

گودال هنوز تموم نشده و در حال ساخته. 

اونوقت چطور می خوای همه قسمتاش بریزی روی CD 🤔😂

تازه اونایی هم ک ساخته شده زیر نویسه. 

ولی خب جم دوبله کرده حدود 296 قسمت داده بیرون. 

خب با گوشی دانلود کن کاری نداره. ک 

من خودم با گوشی می بینم با ماهواره نمی بینم آدم نمی فهمه فیلم چی شد سرو صدا زیاده 

دانلود می کنم ار شب یه قسمت می بینم نصف شب با آرامش. 

بعد جم فصل 3 هست 

به طور کل 4 فصل داره و فصل 4 در حال ساخت هست و خود بازیگر گودال (نجیپ مملی) گفت که فصل آخرش هست 

گودال هنوز تموم نشده و در حال ساخته.  اونوقت چطور می خوای همه قسمتاش بریزی روی CD 🤔😂 تاز ...

با گوشی خیلی نت میخاد که

با گوشی خیلی نت میخاد که

نه من هر قسمتی 100 مگ دانلود می کنم. 

اگه بخوام کیفیت بالاتر فوقش 200 مگ 

من کیفیت متوسط انتخاب می کنم بعد میشه 100 مگ 

هر ماه 30 قسمت (شبی یکی) می بینم. یعنی 3 گیگ فقط میدم 

تازه فرق نمی کنه که ک با گوشی چ با کامپیوتر 

نه من هر قسمتی 100 مگ دانلود می کنم.  اگه بخوام کیفیت بالاتر فوقش 200 مگ  من کیفیت متوسط ...

مگه از کجا دان میکنی؟؟

من برام هر قسمتش ۵۰۰ مگ یا یه گیگ میره