2777
2789

اگه شام مهمون داشنه باشید ساعت ۸ و نیم شب بخواید شام بدید قرمه سبزی ساعت چند بار میزارید منظورم دیگه لحظه ای ک همه ی مواد قاطی میکنید و میزارید ک باهم پخته بشه ...آماده سازی گوشت و سبزی رو نمیخوام فقط مرحله ای ک دیگه همه باهم میره برای پخت

۶

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت داری همین الآن بزار هرچی بیشر بمونه بهتر

ولی به نظرم ۵ساعت خوبه دیگه

۵ساعت به بالا ۷ساعت که دیگه جا افتاده و عاااای

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یک ساعت ، من تو زودپز می پزم ابشم اندازه می ریزم چون زودپز من زیاد اب کم نمی کنه و جا افتاده تحویل می ده ...بدون زودپز اصلا نمی پزم چون زمان پخت بالا می ره ابشم کم می شه اب وقتی اضافه می شه مزه غذا کلا می ره و بدرد نمی خوره 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

❁﷽❁

قورمه سبزی دو نفر یه بشقاب پر

یک عدد پیاز متوسط

گوشت

یک قلم متوسط 

یک دنبه 3-4

سبزی سرخ شده cm10-10cm قطر 1.3cm

دو عدد لیمو عمانی

لوبیا یک سوم لیوان کمتر

پیاز تفت با یکم زردچوبه

تلخی لیمو گرفته (نیم ساعت تو اب جوشوندم)

گوشت تفت

سبزی و لوبیا اضافه

اب جوش اضافه

یک ساعت اخر لیمو عمانی اضافه

اخر سر ادویه خورشت و نمک

دو ساعت اول درشو بهتره باز نکنی 

لوبیا چیتی بهتر از لوبیا قرمز درمیاد 

لوبیاها رو خیس نکن که لعاب بندازن تو خورشت

قلم و دنبه خیییییلی مهمن واسه مزه قورمه سبزی 

حداقل پنج ساعت هم بپزه 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔