2777
2789

اگه هوش ریاضیت خوبه مدیریت مالی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم حقوق خونده

من روانشناسی

درامد مامانم که خب بیشتره زودتر از من تموم کرده و مشغول به کار شده.

ولی مدیریت عااالیه.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

حسابداری چجوری هست کارش پولش ؟ ریاضی هاش زیاده ؟ کلا چجوریه

من تجربی بودم ریاضی پیش نیاز عمومی کاربردی و آمار احتمال باید پاس کنید من چون از قبل داشتیم بلدم در کل دروس تخصصی حسابداری ریاضی نداره فقط یسری واحد درسی باید پاس کنی وگرنه برای کار و اینا ریاضی نداری

بازار کارش عالیه و درامد دیگه بسته به خودته

دقت خیلی لازم داره و علاقه

من تجربی بودم ریاضی پیش نیاز عمومی کاربردی و آمار احتمال باید پاس کنید من چون از قبل داشتیم بلدم در ...

واقعا یعنی زیاد ریاضی نداره بر خلاف اسمش ؟ 

اگه اینجور باشه خیلی خوبه 

شما هم الان تو شغلی مرتبط با همین رشته تون هستین؟ 

اگه آره میشه بگید چجوری هست حقوق و اینا؟

اگه خسته نمیشی میشه بگی مثلاً چیا هستن

باید بدهکار بستانکار و متوجه بشی نمیدونم چطور توضیح بدم بیشتر تجزیه تحلیله و همش ثبت بزنی رویداد های که اتفاق میفته پولی که میاد و میره