2777
2789
عنوان

کدبانو ها خواهش میکنم بیاید برای قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست

من همه رو میریزم تو زودپز

نهایت بعد ی ساعتو نیم حاضره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من ۱ میذارم عالی و جاافتاده

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه رو میریزم تو زودپز نهایت بعد ی ساعتو نیم حاضره

فقط سبزی و گوشت و لوبیا رو میریزی یا لیمو عمانی رو هم؟

اخه لیمو زیاد پخته بشه تلخی میده به غذا

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

چون من مهمون داشته باشم استرس میگیرم و باید از چن ساعت قبلش همه چیم اماده باشه از ۱۲ میزارم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
 فقط سبزی و گوشت و لوبیا رو میریزی یا لیمو عمانی رو هم؟ اخه لیمو زیاد پخته بشه تلخی میده به غذ ...

لوبیارو شب قبل خیس میکنم بمونه تا فردا، آبشم چند بار عوض میکنم

گوشتو با پیاز سرخ میکنم و کمی زردچوبه بعدم سبزی و لوبیا و ی کم اب میریزم. تا نیم ساعت میپزه. لیمو باید ببینی تلخ نباشه. بعضیا تلخ یا کرم زده ان. اگه خوبه همون اول میریزم و یا گرد لیمو اگه باشه بعد ک تو زودپز پخت میذارم آبش انداره بشه و ادویه و  گرد لیمو رو آخر سر میزنم ک تلخ نشه و عطر ادویه تموم نشه

مامانم لیموها رو تو زود پز میریزه و بعد له میکنه و قاطی مبکنهگ حتی هسته ام داخلشه...ولی لامصب خیلییییی خوشمزه میشه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اهاببخشید😂😂😂من زودپزم ازاون قدیمیاست میگم سبزیهاش ازگوشه کنار زودپز بیرون نمیریزه

حجم غذا کم باشه هیچ غذایی بیرون نمیاد خصوصا لاستیکش باید کیپ باشه

زودپز من 13کاره دیجیتاله قبلا دسینی داشتم رو گازی اونم خیلی خوب بود...

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
لوبیارو شب قبل خیس میکنم بمونه تا فردا، آبشم چند بار عوض میکنم گوشتو با پیاز سرخ میکنم و کمی زردچوب ...

فدات بشم مرسی که با حوصله جواب دادی❤

من تا حالااز زودپز استفاده نکردم اما اما بعضی مواقع که مهمون ناخونده میاد خوبه انگار

ببخش زیاد سوال میپرسم،از لحظه اول شروع پخت قرمه تا لحظه اخر که شعله خاموش میشه یک ساعت و نیم کافیه؟😅

فدات بشم مرسی که با حوصله جواب دادی❤ من تا حالااز زودپز استفاده نکردم اما اما بعضی مواقع که مهمون ن ...

خواهش میکندست چپ و راستم زودپزمه. خدا حفظش کنه😂

تو زودپز من نیم ساعته میپزه. ولی لوبیا آب نکرده باشم ی ساعت لوبیا میپزه! باید ساعتش دستت بیاد

بستگی ب حجم خورشتت داره. من برا خودمون دوتا ک میپزم حدودا ی ساعتو نیم میشه. ۴۵دقیقه یا ۴۰دقیقه میذارم تو زودپز بمونه ۴۵دقیقه ام برا اینکه آبش اندازه بشه و جا بیوفته

ی چیز دیگه ام ک هست قلم گوسفند قرمزه سبزیو خوشمزه تر میکنه و دمبه! چربی بیشتر = خوشمزه تر شدن😅

خواهش میکندست چپ و راستم زودپزمه. خدا حفظش کنه😂 تو زودپز من نیم ساعته میپزه. ولی لوبیا آب نکرده با ...

خدا برات نگهش داره😃

پس میانگین رو همون یک ساعت و نیم میگیریم👌

منم همیشه قلم میریزم اما از دمبه استفاده نکردم تا حالا