الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
《آموزش زبان ترکیهای》 آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نینیسایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقهمندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلمهای ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمککننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
ببین دور کمرم یک سانت زیاد نمیشه 😂 تو خوابگاه بچه ها همش میگفتن چن ساله باشگاه میری؟ میگفتم بابا بخدا باشگاه که نمیرم هیچ مثل فیل هم میخورم باور نمیکردن 😂 ولی افسوس که خودم راضی نیستم 60 دوس دارم
عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
باورت میشه مثل فیل غذا میخورم؟ البته الان ک تو شکست عشقیم اشتهام کم شده 😅
😂😂ادامه بده تو میتونی
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐