2777
2789
عنوان

خوش انداما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست
😍😁تپل هم میشم خوش اندام تپل میشم شکر خدا 

بابا خوش شانس

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

شنا میگن خیلی خوبه 

سینه رو سفت میکنه و دست و شونه رو محکم میکنه

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخورم چاق نمیشم همین

ژن برتر  

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

قدم ۱۷۵ وزنم۷۸شده😮

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
من ک هرچی میخورم چاق شم نمیشه😐

من ژنتیکی اشتها ندارم چیکار کنم😐

《آموزش زبان ترکیه‌ای》             آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نی‌نی‌سایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقه‌مندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلم‌های ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمک‌کننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊

قدم165 وزنم60 خودم دوس دارم انداممو

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
ببین 60 خوبه ولی 70 آخه؟ خخخ

هرکسی ی نظری داره خب(:

《آموزش زبان ترکیه‌ای》             آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نی‌نی‌سایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقه‌مندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلم‌های ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمک‌کننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊