عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار? بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسلهی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه
《آموزش زبان ترکیهای》 آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نینیسایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقهمندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلمهای ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمککننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
من هیچ وقت رژیم نمیگیرم ولی در عوض ورزشامو ادامه میدم و بجای اینکه چاق پفکی بشم ....بعد برا ماهیچه پشت پا و ... ورزشای خوبی هستش میتونین از فروشگا پلی بگیرین
《آموزش زبان ترکیهای》 آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نینیسایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقهمندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلمهای ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمککننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊