2777
2789
استارتر عزیز من صبح تاپیک شما رو دیدم، اما محل کارم بودم فرصت نشد جواب بدم پدر یکی از همکاران من مر ...

عزیزم من همسر ندارم، الان دیدم گفتید کسانی که آجرپزی دارن،  جوابمو با توجه به شرایط تون گفتم. 

کلا اگه کسی را داره که دلسوزانه کمک میکنه و ریسک کار زیاد بالا نیست، میتونید شروع کنید، ولی قبلش حتما پول کنار گذاشته باشید، یا طلایی داشته باشید که بتونید بفروشید و تا سیون به درآمد خرج کنید. 

ببین شوهرت مگه چند سال دیگه میتونه کار کنه، بیمه هم که نداره، به نظر من بهتره این کار را انجام بده که حداقل درامدش بیشتر بشه. الانم که آجر خیلی گرون شده، صرفه اش بیشتره. 

فوقش نشد بفروشه بره سر کار قبلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون میشم    واقعا   به راهنمایی احتیاج داریم

چشم عزیزجان

انشالله که مشکلی پیش نیاد الان به همکارم پیام دادم و موضوع رو گفتم، هر وقت شماره پدرشون رو فرستادند براتون پیام میگذارم

درخواست دوستی شما رو هم اکسپت کردم

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
اکه  لازم  بشه اره  هستن

خدا را شکر پس میتونی حمایتش کنی انجام بده. 

البته همسرتون خودش هم باید این کار را دوست داشته باشه. 

گرفتن شریک خیلی مرحله ی مهمی هست،. اول کار میتونه نداشته باشه بعدش اگه کارش زیاد بود شریک بیاره توی کار 

تو این شب عزیز دعا میکنم بهترین تصمیم را بگیرید 

میشه منو هم راهنمایی کنید در این زمینه

انشالله که میشه، عزیزجان درخواست دوستی بدید یا تاپیک بزنید (که مزاحم استارتر محترم نباشیم) و لطفا جزییات و سوالی رو که نیاز دارید برام بنویسید اگر از دستم بربیاد حتما در خدمتم.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
استارتر عزیز من صبح تاپیک شما رو دیدم، اما محل کارم بودم فرصت نشد جواب بدم پدر یکی از همکاران من مر ...

خداکنه کاربریتون هنوز فعال باشه و پیاممو ببینین 

به کمکتون نیاز دارم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
خودم هم اطلاعات کافی ندارم   هر کسی  یه چیز میگه    بعضی ها میگن  خیلی ...

سلام عزیزم

شما کارگاه بلوک زنی راه اندازی کردین؟ لطفا به منم بگین پدرم با ۵۵ سال سن میخواد این کارگاه رو راه بندازه ، از درآمد و سختیهاش بهم بگو لطفا ممنون میشم