2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساوه

اونجا موقعیت واسه کار خوبه هواش مناسبه زمستونا هم میشه کار کرد اما شهر ما سردسیره زمستونا کارشون تعطیله اطراف تبریز هستیم ما. دو تا از برادرام ساوه زندگی میکنن 

[QUOTE=182957969]يعني چقدر بالا[/QUOبستگی داره  چه دستگاهی رو بخره   ما قراره  ۱ ...

بعد ١٥٠ بذاري در امد خالصش يعني سودش ميشه ماهي حدودا چند؟ 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بعد ١٥٠ بذاري در امد خالصش يعني سودش ميشه ماهي حدودا چند؟ 

خودم هم اطلاعات کافی ندارم   هر کسی  یه چیز میگه    بعضی ها میگن  خیلی سود داره  بعضی ها میگن بازار خرید گاهی نداره   

همسرم  توی ۳۵ سالگی  شاگردی  میکنه   استادکار ش   نمیزاره   یه دقیقه & ...

حقوق دو سه ماه پس انداز کن کنید و بگو شروع کنه. ببین هر کاری که شروع کنی ماه اول درآمد نداره باید اندازه ی خورد و خوراک 6 ماه جمع کرده باشی. بچه داری؟ خوراک بچه را هم کنار بذارید. 

یک ریسکه ولی کار الان همسرتون هم چیزی نیست که نتونه دل بکنه. نمیدونم مال کدوم استان هستید ولی شاگرد معمولا هر وقت بخواد کار براش هست. 

شوهرتون بیمه هم هست؟ 

حقوق دو سه ماه پس انداز کن کنید و بگو شروع کنه. ببین هر کاری که شروع کنی ماه اول درآمد نداره باید ان ...

استارتر عزیز من صبح تاپیک شما رو دیدم، اما محل کارم بودم فرصت نشد جواب بدم

پدر یکی از همکاران من مرد مسنی هستند که در یکی از شهرهای جنوبی سال هاست کارگاه بلوک زنی دارند و پارسال که یکی از همکاران ما قصد داشت وارد این کار بشه از ایشون راهنمایی گرفت و گفت خیلی راهنمایی خوبی بوده و ایشون خیلی دلسوزانه کمکش کرده

اگر تمایل دارید به من پیام بدین که شماره پدر همکارم رو از ایشون بگیرم و بدید به همسرتون باهاشون مشورت کنند قبل از اینکه وارد هر کاری بشین. 

کسی که خودش توی این کار هست بهتر میتونه همسرتون رو راهنمایی کنه و شرایط رو بشنوه و کمک کنه که تصمیم درستی بگیرند.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
استارتر عزیز من صبح تاپیک شما رو دیدم، اما محل کارم بودم فرصت نشد جواب بدم پدر یکی از همکاران من مر ...

خیلی ممنون میشم    واقعا   به راهنمایی احتیاج داریم