2777
2789
عنوان

خانوما ینی بچم مرده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 118 پست

اصلا نمیتونم زن های ضعیف والنفس و لوس ایرانی و درک کنم .همین کارارو میکنید مردا خسته میشن اخه که چی زن حامله بشینه گریه کنه .چیزی حل میشه؟نه والا . یه جیز شیرین بخور صبر کن راه برو به مهلو بخواب اگه بیش از یه ساعت شد و تکون نخورد برو اورژانس صدای قلبشو بگیرن. والا گریه راهش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون این چه حرفیه بچه خوابه 

دوست من شکم حامله تصادف کرد از تو لاشه ماشین درش اوردن بچه سالم بود 

شکلات بخور به پهلوی چپ بخواب نی نی راحت خوابیده 

کیسه اب محافظ بچه هستش هیچی نشده مطمعن باش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

واااااا چه حرفا میزنی مگه به این چیزا میمیره دورازجونش توی ماهی که شما هستی نی نی کم کم دلش میخواد بخوابه بیشتر😊 الکی هم غصه نخور گلم هیچیت نشده

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

من اوایل بارداری بودم

نزدیک بود موتور بهم بزنه

هی من میرفتم راست اونم میگرفت راست

میرفتم چپ اونم میگرفت چپ

ینی وقتی رد شد خودمو خیس کرده بودم  

ولی الان بچم یک سالشه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
اصلا نمیتونم زن های ضعیف والنفس و لوس ایرانی و درک کنم .همین کارارو میکنید مردا خسته میشن اخه که چی ...

من اگه لوس بودم شوهرم و بیدار میکردم نه اینکه بی صدا برای نگرانی خودمو بچم اشک بریزم یه عده مثل شما تو این حال بد آدم بجای خوب کردن حالشون فقط زخم زبون بلدن بزنن

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
آييي خدااا از اين نوع حرفاتون دلم ضعف ميكنه😭

الان دلت ضعف میکنه خوبه یا بده من گیج شدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان خوردم فقط هم دارم گریه میکنم

گریه کنی حرکت نمی کنه.آگه دیابت و فشارخون نداری لیوان آب قند بخور یکساعت به پهلو چپ دراز بکش حتما تکون میخوره.جلو تلوزیون دراز بکش حواست پرت بشه فکرت آزاد باشه

دراز بكش رو پهلوت باهش صحبت كن براش شعر بخون بهش بگو دوستش داري 

سردش كن يه تيكه يخ بكش روي شكمت 

يه چند بار از اين ور به اون ور 

زياد نه ها 

شوك بهش بدي 

يكي از روش هاي به حركت در اوردن جنين