2777
2789
عنوان

خانوما ینی بچم مرده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 118 پست
عه دشمنت شرمنده دورت بگردم خوب كاري كردي يكمم اروم شدي چ ايراد داره مراقبش باش تو مادري برام دعا كن ...

چشم حتما عزیزم

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
نمیزنه ک خودش و لوس کرده ولی همین ک یه لگد خیلی کوچولو زد من خیالم راحت شد داشتم میمردم باور کن  ...

خدا براي هم حفظتون كنه دلتو نوازش كن باهاش صحبت كن بهش بگو نترس مامان اينجاس بابا لالاس بابارو بترسونيم حال كنيم جوجه كوشولو ؟ بپريم روش ؟ 

هيجان بده بهش 😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا براي هم حفظتون كنه دلتو نوازش كن باهاش صحبت كن بهش بگو نترس مامان اينجاس بابا لالاس بابارو بترسو ...

دوباره همین الان دوتا لگد زد بخدا انگار دنیا رو ب من دادن مادر شدن چه حسیه ک از خودت میزنی برا بچت هنوز تو شکممه اینجوریه به دنیا بیاد ببین چقدر حساس تر بشه آدم 

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
من دخترم الان پنج سالشه ۷ ماهه بودم دوروز تکون نخورد رفتم چک برا ضربان قلب گفت حرکت داره اما ارومه ش ...

عزیزم تکون خورد بچه من شیطونه هر شب تکون میخوره و لگد میزنع برا همون نگرانش شدم

دوباره همین الان دوتا لگد زد بخدا انگار دنیا رو ب من دادن مادر شدن چه حسیه ک از خودت میزنی برا بچت ه ...

خوشا به سعادتت عشقم 

ماشاءالله 

الهي زايمانت اسون 

بعد زايمانت ريلكس 

بي دغدغه عشق كنيد باهم خيلي خوشبخت باشيد خيلي خيلي

خوشا به سعادتت عشقم  ماشاءالله  الهي زايمانت اسون  بعد زايمانت ريلكس  بي دغد ...

ممنونم ازت برای قلب مهربون و بزرگت خانومی

خداروهزار مرتبه شکرررر🤲🤲 دعا کن منم مجدد باردار بشم😔سه ساله اقدامم نمیشه

چشم حتما انشالله به زودی یه نی نی خوشگل یهویی ی جوری ک انتظارشو نداری میاد تو دلت و حال دل و زندگیت و خوب میکنه

ممنون عزیزم، دلم خیلی گرفته😔

ب خدا توکل کن حتما یه حکمتی توش بوده عمم سه تا بچه سقط کرد الکی تو س سال ببین حامله میشد سقط میشد برا همون میگم عجله نکن منم پارسال میرفتم دکتر برا بارداری ولی نشدم منم چهار ساله الان مرداد بیاد پنج ساله خونه خودمم اما یهو تو اسباب کشی و بنایی ک مجبور شدم. شش ماه برم خونه بابام همون ماه اولی ک خونه بابام بودم باردار شدم یهویی اصلا تو فکرش نبودم آخه بنایی و اسباب کشی و بی مکانی و اما خدا یهو داد به من این بچه رو الان یک ماهه اومدم خونه خودم برا همون میگم مار خدا بی حکمت نیست

یه دمپایی ابری لا انگشتی پُست میکنم برات 🩴🩴 خودت پرت کن سمت خودت😆😆 نوبت توعه دومی رو بزای ق ...

خخخخ والا یه کاربر از گرونی پوشک مینالید بهش گفتن چرا فکر اینجاشو نکردی ؟گفت روزی که رفتم اقدام پوشک ۴۰ تومن بوده حالا صد و خورده ای . حالا میترسم برم افدام پوشک بشه بسته ای ۵۰۰.گرچه لباس بچه هم حسابی گرون شده