2777
2789
عنوان

خونریزی هر سال یه بار بعد یائسگی

110 بازدید | 12 پست

من سه سال هست یائسه شدم سال پیش همین موقعها به مدت بیست روز خونریزی داشتم بعدش رفتم سونو و پاپ اسمیر همه چی عادی بود فقط التهاب شدید دهانه رحم دارم.الان دوباره لک بینی شروع میشه.کسی هست شرایطی مثل من داشته باشه؟یعتی سالی یه بار خونریزی بعد یائسگی داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنسالتونه؟یائسگی زودرس داشتی؟

۴۹ ساله هستم .۴۶ ساله یائسه شدم.کلا از اولین پریودی تا حالا من با قضیه خونریزی مشکل داشتم با مدلهای مختلف که توضیح بدم یه کتاب میشه

چقدر عااالی کاش منم اینجور باشم ..میدونی چقدر برات خوبه و باعث میشه سبک و سرحال باشی و علایم یایسگیت ...

بعد از یائسگی نه خوبه نه نرماله و حتی میتونه خطرناک باشه

وقتی اطلاعات ندارید راهنمایی اشتباه نکنید

سلام مادرم همین مشکل را داشت چند وقت پیش کورتاژ کرد و نمونه برداری، دکتر گفت اگه جواب آزمایش خوب باشه که هیچ در غیر اون صورت باید رحمش را بردارن

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 71.6🌷وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍