2777
2789

تمام طلاهایی که خودش برای من و دختر ۴ ماهم خریده داده دست مادرش ...

یه مدت پیشم میگفت طلاهام بفروشم و ماشینم بفروشم خونه بخرم ...

بعد به منم گفت طلاهایی که بابات خریده بفروش کمکم کن ...

شما باشید چیکار میکنید؟ با همچین مردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواد خونه بخره اگه پولش کمه طلاهای که خودش برات خریده بفروش ولی اندازه طلاهات خونه به اسمت کنه ولی اصلا وابدا طلاهای که پدرت خریده نفروش بگو این ها یادگارین پدر و مادرم ناراحت میشن بفروشم

اگه میخواد خونه بخره اگه پولش کمه طلاهای که خودش برات خریده بفروش ولی اندازه طلاهات خونه به اسمت کنه ...

طلاهایی که خودش خریده اصلا نمیگه مال توعه . میگه مال خودم هستن تو حقی توش نداری . 

چرا گذاشتی بزاره خونه ننش ؟ بگو بیلاخ تو کمک کنی اون خونه بخره بعد طلاهات خونه ننش باشه چقدر بعضی مر ...

مگه دست منه؟ میگه طلاهای خودمه . خودم پول دادم گرفتم . حتی انگشتر نامزدیم هم گذاشته پیش مادرش . حتی گردنبندی که برا تولدم گرفته بود

طلاهام ؟طلاهای بابام؟ شما که انقد من و اون میکنید چرا بچه دار شدید؟

خب وظیفه پدر که نیست طلا برا دخترش بخره اون دیگه دلسوزی پدره نشون میده ولی شوهر وظیفه شه طلا برا زن بخره ن که بیاد طلاهای زنشو ببره بده دست مادرش هدیه بود برا خانمش خریده هدیه که پس نمیگیرین اگه خانم بخواد برا خونه بفروشه دیگه لطفه