2777
2789
عنوان

به نظرتون زنگ بزنم به جاریم

201 بازدید | 11 پست

جاریم به قصد طلاق رفته خونه مادرش برادرشوهرمم رفته بچشو آورده میگه زنش افسردگی گرفته قرص مصرف میکنه دیگه نمیخادش واقعا دلم براشون میسوزه زندگی خیلی خوبی داشتن ☹️ بچشونم از درساش عقبه خیلی گناه داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول برادرشوهرت حرف بزن. بعد برو جاریت و بیار. خدا نگهدارت باشه. هیچی ازت کم نمیشه پیش همه ام عزیزتر میشی. افرین بهت🌹

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

شاید مشکل یه چیز بزرگتری هست که هیشکی نمیدونه افسردگی رو الکی بهونه کردن.به نظرم مادرشوهر و پدرشوهرت پیش قدم بشن بهتر از شماست.هر چی باشه بزرگترن شاید چیزایی رو بتونن به اونا بگن که به شما نتونن بگن در هر صورت شما غریبه ای

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

اینایی که میگن تو چیکارشی ز بزنی رو واقعا نمیتونم درک کنم

شماها انسانیت سرتون نمیشه؟پای ی بچه درمیونه

اسی میگه زندگیشون خوب بوده

اسی من باشم زنگ میزنم اگه واقعا تواناییشو داری نمک رو زخمش نپاشی بزنگ

که مشخصه جاری مهربونی هستی

حالا اگه زندگیشونم جوش نخورد پیش خودت و خدات شرمنده نیستی بلاخره نون و نمک خوردین سر سفره هم

یه سریا اینجا فقط جمع شدن زندگی مردم بهم بریزن قشنگ دون میپاشن

اینجور وقتا آدم از هرکسی انتظار داره براش پا پیش بزاره....

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖