2777
2789
عنوان

نمیدونم فردا چه حالی دارم

243 بازدید | 17 پست

خانوما فردا میخوام برم سونو قلب برام دعا کنید  دعا کنید برام بمونه التماس دعا

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

چش

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا سقط داشتم خیلی نگرانم دعا کنید لطفا برام دعا کنید

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
عزیزم بد ب دلت راه نده اینشالا ک میمونه بچت ..دعا کن انشالا منم باردارشم.

ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه

ضمن آرزوی حال خوب،پیش پیش برای چیزی که نمیدونی خودت رو نا راحت نکن،اینجا و اکنون باش،همه چیز رو به ف ...

خیلی سخته

میدونی چرا اذیت میشم چون سه بار تجربه تلخ داشتم والا بار اول خیلی خوشحال رفتم فکر میکردم همه چی خوبه ولی نبود... 

انشاالله ک خواسته دلت و مصلحت خدا یکیه😍🤲

خیلی ممنونم

با تمام احتمالات،ما یقین ندارم که فردا همونی میشه که قبلا تحربه کردیم😊

بله امیدم به خدا ست