2777
2789
عنوان

تحفه سالکردعشق مون ازطرف همسرم بمن کتک بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیتونم 😔😔 میدونم اگ بچه ی هم بود امروز تموم شد

عزیزم...  

خدا کمکت کنه...انشالله هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عزیزم...     خدا کمکت کنه...انشالله هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته

دلم خونه 😔😔از خدا میخام بمیرم همین الان😔😤😤😤من بچه میخاستم ک اینو ول کنم با بچم باشم من کلی زحمت کشیدم این دوماه آخه 😔😔کلی امپول و درد کشیدم 

دلم خونه 😔😔از خدا میخام بمیرم همین الان😔😤😤😤من بچه میخاستم ک اینو ول کنم با بچم باشم من کلی زحم ...

اووووووووووه از الان طرز فکرت اینه 

بیچاره بچه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
دلم خونه 😔😔از خدا میخام بمیرم همین الان😔😤😤😤من بچه میخاستم ک اینو ول کنم با بچم باشم من کلی زحم ...

خدانکنه.دورازجان..اینجوری نگو عزیزم...هرچی خدا بخواد همون میشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم