بعد از شیر دهی خیلی چاق شدم امروز شوهرم در اومده توی جمع می گه ،بخاطر سنگینیت کفش هات زود از بین می رن..... بچه ها یه آ دم چقدر باید بیشعور باشه ، واقعا دلم شکسته...
عزیزم اضافه وزنتون چقدر یا دقیق تر میدونین bmi تون چند؟ چون از وزنی بیشتر میتونین به راحتی عمل اسلیو یا بای پس انجام بدید من خودم مشکل شمارو داشتم دوسال پیش با هیچ رژیمی وزنم کم نمیشد بعد از کلی تحقیق پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل اسلیو معده انجام دادم ، 40 کیلو کم کردم و سلامت کاملم خداروشکر اپر تهران تشریف دارین پیشنهاد میکنم حتما ازشون مشاوره بگیرید ، خوبیش اینه ایشون با همه بیمه ها طرف قرار داد هستن و مقداری از هزینه توسط بیمه پرداخت میشه آدرس: بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن: ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم 64 هستم دلم میخواد بشم 55 پایه باش رژیم بگیریم و سالم خواری کنیم و یکم ورزش بشکنیم این طل ...
منم میام پایتم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
لاغر کن گلم تا دیگه نگه بالاخره مردها زنهاشون مثل همون قبل زایمان میخوان
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
نه اصلا خداروشکر عوارضی نداشتم دوره نقاهت بعد از عمل خب طبیعیه اما اونم خیلی کم و راحت بود وزنمم ثابت مونده تو بیمارستان فوق تخصصی با کادر مجرب عمل شدم و واقعا اگه 10 بار دیگه برگردم به دوسال پیش همین تصمیم و میگیرم