2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

413 بازدید | 25 پست

سلام من دوماهه عقد کردم مادرشوهرم خیلی زن خوبیه ولی خودم سادم از اول جلوش کار کردم الانم میگه اینکارو کن اونکارو کن ولی الان دو روزه که اصلا به حرفش گوش نمیدم خودمو میزنم به نشنیدن که ازم کار نکشه نمیخوام برام وظیفه بشه من خونه ی مادرمم کار نمیکردم الان نمیتونم خونه ی مادرشوهرم کار کنم فقط میخوام در حد ظرف شستن بهش کمک کنم و خودمون تو یه شهر دیگه هستیم خانواده ی همسرم ۱ ساعت از ما فاصله دارن من یه پدربزرگ دارم که هر هفته عموهام میان میمونن هفته ی ما که میشه وقتی میریم من ۱ هفته اینجا میمونم به شوهرمم میگم که منو ببر خونه میگه خوب بمون اینجا دا دلمم برای اون میسوزه که فقط شبا منو میبینه بهم بگین چیکار کنم که مادرشوهرم ازم کار نکشه دستور نده بهم اینکارو کن اونکارو کن ...و اینکه اینا خیلی راحتن باهم دیگه بامنم مثل اونا حرف میزنن مثلا بهم میگه سیب پوست بکن بده منم بخورم یا میگه برو پتو بالش بیار بخوابیم ...(از اول اینکارو کردم الانم عادت کرده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو بهش تذکر بده

چه حرف بی سیاستی

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

وااای شکر خدا از همون اول به سیاه و سفید دست نزدم سر سفره جم کردن هم اونقد لفتش میدم و در نهایت سفره دستمال میکشم بعدشم میرم کلی تعارف ک عزیزم(به خارشورم)بیا با هم بشوریم..

بعدم الکی خودمو تو آشپزخونشون مشغول میکنم و دست ب سیاااه و سفید نمیزنم چون میدونم بد جور سواااار میشن

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛
چه حرف بی سیاستی

با سیاست و بی سیاست من حدود ۷ ساله متاهلم از هر چی ناراحت بشم شوهرم انتقال میده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا