2777
2789
عنوان

این استایل برای قراره ناهار رستوران گردون برج میلاد چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 17933 بازدید | 278 پست
خب دیدی یه صحنه هایی آدم یاد خاطرات میفته ! خاطرات تداعی میشه با توجه به اون نظر میدی !! یاد بگیرن ا ...

هرچی بودعالی بود😂🙏بله درسته ماباید پذیرای هم باشیم باهرنوع پوشش

پوشش شخصی الان خیلی چیزای مهم تری هست😉

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

استایلات چطوریه اسپرت میپوشی؟

اگر اندامت خوب باشه این استایل با یه بگ مشکی عالیی میشه 

و نیم بوت

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این حرف ایشون هم تند بودولی چاک به اون بزرگی ،وسط،،دامن‌‌‌‌.......ربط کدوم ...

چه ربطی داره فرهنگ هر کسی فرق میکنه حیا؟! حالم بهم میخوره از این کلمه ضد زن من اینقدر زن چادری ومحجبه دیدم به هیچکی رحم نمیکنن 

استایل و عقاید اسی همینجوریه میخواد بخواد نمیخواد نخواد 

جوجه پرستار

شلوار بگ با بوتتتت؟؟!!!!!!

باور کن الان ترنده😂

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
باور کن الان ترنده😂

با این کفش نوک تیزا هم می‌پوشن

ولی به نظرم من خیلی ضایع اس 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خیلی خوشگله فقط اگه میخوای جوراب شلواری بپوشی یه چیزی بپوش معلوم نباشه

نطر بده خودمم موندم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

چه ربطی داره فرهنگ هر کسی فرق میکنه حیا؟! حالم بهم میخوره از این کلمه ضد زن من اینقدر زن چادری ومحجب ...

چاک  گنده    تا وسط  پا

نشان   حیا  نیست

ربطی  هم  به  فرهنگ نداره

هیچ زنی با این دامن سوارکاری نمیکنه مگه اینکه مثل فیلم ها جفت پاهاشو بذاره یه طرف البته مطمئنم همون ...

روز اسب سواری فقط سوارکارایی که برای سواریِ نمایشی تمرین کردن سوار اسب میشن 

خانوما هم بخان سوار شن لباس مخصوص دارن