2777
2789
منم از همین میترسم

مثلا فرض کن کلی تلاش هم کرده باشی تراز کنکور فرهنگیان بالا باشه ولی یهو دعوتت نکنن 

حالا اینکه تو مصاحبه قبول شی یا نه به خودت بستگی داره 

ولی اینکه دعوت بشی با اوناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوت به مصاحبه هیچی... 

قبول شدن مصاحبه هم خودش یه درده

بازم توکلت بخدا

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

تا دو برابر ظرفیت دعوت میشن ایشالا با مشاور خوب و برنامه درست قبول میشی عزیزم تلاش کن

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

مثلا فرض کن کلی تلاش هم کرده باشی تراز کنکور فرهنگیان بالا باشه ولی یهو دعوتت نکنن حالا اینکه تو مصا ...

واقعا نمیدونی چیکار کنی یکبار تراز بالا می‌گیرن یکبار تراز پایین خودشون هم نمیدونن چیکار میکنن