2777
2789
عنوان

کسی از عزا در میارن روز چهلم پیراهن میبرن یا عید اول؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 36 پست
اولین عید میرن تسلیت میگن برمیگردن،چهلم براشون یه پیرهنی شالی چیزی میبرن از عزا دربیان

اره ماهم همین طوریم چهلم میریم یه پیرهن میبریم که دیگه لباس سیاه در بیارن که روز عید اصلاح میکنن و بدون لباس سیاه هستن همه 

والا ما که رسم داریم بعد از مراسم چهلم منزل صاحب عزا میرن و کادویی که خریدن براشون میبرن

ماهم خودشون هم همینن ...

الان شوهرم پرسیده از مادرش گفته نه ما روز عید کادو میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رسم جالبی ما اصلا از این رسمها تو بیرجند نداریم

ما تهرانیم  رسم تهرانه بعد از مراسم چهلم (چهلم که تموم میشه اخر شب بعد از شام) چند نفر بزرگ پیراهن رنگ روشن میخرن میبرن برا صاحب عزا که لباس مشکی و از تنشون در بیارن....معمولا هرکی برا خانواده خودش میگیره مثلا من عروسم برا پدرشوهر و شوهرم ...مادرم هم همین طور برا پدرشوهرم و شوهر من گرفت و داداشم فقط برا شوهر من گرفت.

به نظرم هرجور خودشون میدونن خیلی اصرار نکن وپافشاری

نه اخه از اون لحاظ اصرار ندارم از بس مادرشوهرم  یه جوریه.... منفی کردم فکر کردم الکی دارن به ما اینحوری میگن که ما جلو جمع ندیم و ضایع بشیم