2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله طه و نادعلی

به نظرم چله نگیر برای برگشتن این پسر. طه رو ادامه بده. و هر روز بخونش و باور داشته باش بزودی اونی که وصله تنت هست پیدات میکنه و خوشبختت میکنه. من با خوندن طه جواب گرفتم. البته چند ماهی خوندم و ناامید نشدم.

منم بهش پیامک دادم میخاستم بیام یه تف بندازم توی صورتت ولی حیف تف. اخه نامردی تا این حد؟ خیلی پستی ...

دوباره خودش اومده جلو برداشته گوشیش خاموش کرده یعنی انقد حرصم گرفت هرچی از دهنم اومد بهش گفتم

به نظرم چله نگیر برای برگشتن این پسر. طه رو ادامه بده. و هر روز بخونش و باور داشته باش بزودی اونی که ...

به خدا واسه برگشت این نگرفتم چله رو شروع کردم خدا ادم خوب بیاره جلوم دوباره اینو اورد.شما چن وقته نتیجه  دیدین فقط طه خوندین واسه ازدواج

به خدا واسه برگشت این نگرفتم چله رو شروع کردم خدا ادم خوب بیاره جلوم دوباره اینو اورد.شما چن وقته نت ...

فقط طه خوندم. الانم عاشق این سوره هستم. بخونمش کیف میکنم. چون اواخر وقتی میخوندمش میدونستم خدا کمک میکنه. شاید سه تا چهار ماه خوندم. در واقع ناامید نشدم. تو هم ادامه بده. 

فقط طه خوندم. الانم عاشق این سوره هستم. بخونمش کیف میکنم. چون اواخر وقتی میخوندمش میدونستم خدا کمک م ...

ببخشید چن سالتونه قبلش خواستگار داشتین یا با خوندن طه ازدواجتون درس شد

هم سنیم همش فک میکنم نکنه دیگه ازدواج نکنم ۳سال عمرم با این هدر رفت

من گاها میگم دیگه خواستگار راه ندم و قید ازدواج رو بزنم. انقد که اعصاب آدمو تحلیل میبرن بخدا. همیشه میگم خدایا اونی که قسمتم هست فقط اونو بفرست. 

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
ببخشید چن سالتونه قبلش خواستگار داشتین یا با خوندن طه ازدواجتون درس شد

قضیه سال ۹۰ هس. الان ۳۵ سالمه. بعد مدتی که خوندم شوهرم بهم پیشنهاد داد. چند سال دوست بودیم( البته کل خانوادش باخبر بودن از همه چی). بعد که رفت سر کار و منم شاغل شدم و ازدواج کردیم.۳ ساله ازدواج کردیم و باردارم ( ۵ ماه) . برام دعا کن نی نی م ساام بدنیا بیار

خواهر جان به تجربه ایی که دیدم میگم دیگه منتظرش نباش. هر چی ازش داری پاک کن. عکس، شماره یا هر چیز دیگه ایی که دار معدومش کن. بزار انرژی مسمومش از زندگیت بره بیرون. 

معلومه که تا از لحاظ ذهنی و روحی بهش داری فکر میکنی و وابسته ایی خواستگار خوب هم برات نمیاد. رهاش کن ببین خدا چه چیزی برات در نظر گرفته

قضیه سال ۹۰ هس. الان ۳۵ سالمه. بعد مدتی که خوندم شوهرم بهم پیشنهاد داد. چند سال دوست بودیم( البته کل ...

ایشالا که هر دوتاتون سلامت باشین توروخدا  واسه منم دعا کنین یه بخت خوب قسمتم بشه همین زودیا