2777
2789
عنوان

چطور میشه کسی که باهاش سالها زندگی کردی بهت خیانت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 71 پست
چون شاغلین گلم...من خیلی ازشاعلینودیدم..مردهیچوقتتتتت نبایدتنهابمونه

اصلا ربطی نداره

اون تایمی که خانم سرکاره احتمال زیاد اقا هم سرکاره دیگه پیش هم نیستن به هر حال حتی اگه خانم خونه باشه 

بعدشم خیلی از اقایون به خانومای خانه داری که ۱۰۰ درصد در خدمت شوهر بودن خیانت کردن

به این چیزا نیست

به ذات ادمه

تا کی ما خانوما هی اینکارو کنیم اونکارو نکنیم که یه وقت شوهرمون خیانت نکنه؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد چت بوده؟ 

نه .....متاسفانه....دوستی....دوستیای متعدد....بیشتر از اونم نمیدونم.....اخه میدونی منو خیلی محدود میکرد که چت نکن،اینستا نرو. ....خودش همه کاری میکرده 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
تعهد اخلاقی چیزی نیست که آدم بتونه توی بیان و حتی نوشته کسی رو ملزم به اون بکنه این مورد خیلی درونیه ...

بحثم اینه عنوان کرده باشه که بتونه بگه من خط قرمزامو تعیین کردم و جای توجیهی نباشه چون راحت بهانه میارن

چکار کردی زیر بار رفت ؟ 

یع دستی زدم بهش.....به پیام اومد براش....خوندمش....گفتم کیه و....گفت دوست دختر دوستم.....منم گفتم میدونم باهاش دوستی و .....لو داد

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
تعهد اخلاقی چیزی نیست که آدم بتونه توی بیان و حتی نوشته کسی رو ملزم به اون بکنه این مورد خیلی درونیه ...

درسته....پس وجدان و صداقت و اعتماد چی میشه

نه .....متاسفانه....دوستی....دوستیای متعدد....بیشتر از اونم نمیدونم.....اخه میدونی منو خیلی محدود می ...

خب پس این کارا براش عادیه فکر نمی‌کنم حالا حالاها هم درست بشه اگه بچه ندارین ولش کن بره 

نه .....متاسفانه....دوستی....دوستیای متعدد....بیشتر از اونم نمیدونم.....اخه میدونی منو خیلی محدود می ...

هر وقت یه مرد خانومشو توی این مسائل محدود کرد باید به خود اون مرد شک کرد...نه که حتما کاری کرده باشه ها نه..ولی احتمالش هست که چون خودش داره یه غلطی میکنه نمیخواد خانومش هم مثل خودش بشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍