مگه من چی کم گذاشتم....هم چهره خوبی دارم،هم خوش پوشم....شاغلم.خونه و ماشین دارم....مسئولیت پذیرم....با سلیقه تو همه چی ...آشپزی و مهمون داری.....اخه چرا.....باورم نمیشه....منی که حتی یه قدم اشتباه تو زندگیم بر نداشتم
حال من حال اسیریست که هنگام فرار..... یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
همیشه کسی که بهش خیانت شده این سوالاتو از خودش میپرسه اما مقصر تو نیستی دنبال عیب و ایراد درون خودت نگرد آدمی که شخصیت داشته باشه خیانت نمیکنه جدا میشه بعد هرغلطی بخواد میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من برای من بعد خدا دومین نفر بود انقدر بهش اعتماد داشتم... ده روز پیش فهمیدم خیانت جنسی کرده قشنگ تو ده روز ده کیلو لاغر کردم از شوک عصبی...منتظرم عید تموم شه برم پیش روانپزشک دارو بگیرم حالم خرابه ...
انسان مثل هر پدیده دیگه ای نسبیه...و این آیتم در انسان هم معموله...متاسفانه چون ما همه چی رو مطلق فرض می کنیم باورش برامون سخته،این مشکل و موضوع کسیه که خیانت میکنه وگرنه شما هیچ موردی ندارید.
حالا که میبینه من اینهمه داغون و افسردم میگه دیگه خیانت نمیکنم.....موضوع اینه من دیگه بهش اعتماد ندارم.....چون تو تمام مدت ...به همه حرفا و رفتاراش اعتماد کردم
حال من حال اسیریست که هنگام فرار..... یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......