2777
2789
عنوان

چطور میشه کسی که باهاش سالها زندگی کردی بهت خیانت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 71 پست

همیشه کسی که بهش خیانت شده این سوالاتو از خودش میپرسه اما مقصر تو نیستی دنبال عیب و ایراد درون خودت نگرد آدمی که شخصیت داشته باشه خیانت نمیکنه جدا میشه بعد هرغلطی بخواد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من برای من بعد خدا دومین نفر بود انقدر بهش اعتماد داشتم... ده روز پیش فهمیدم خیانت جنسی کرده قشنگ تو ده روز ده کیلو لاغر کردم از شوک عصبی...منتظرم عید تموم شه برم پیش روانپزشک دارو بگیرم حالم خرابه ...

انسان مثل هر پدیده دیگه ای نسبیه...و این آیتم در انسان هم معموله...متاسفانه چون ما همه چی رو مطلق فرض می کنیم باورش برامون سخته،این مشکل و موضوع کسیه که خیانت میکنه وگرنه شما هیچ موردی ندارید.

خیلیا عنوان نمیکنن  باید مستقیم بیان بشه

این چه حرفیه!

تعهد به ازدواج چیزی نیست که بیان بشه!

شماها اهل کجایین که این چیزا براتون عادیه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
و اون در جواب چی گفت ؟

اصلا زیر بار نمیرفت....من فکر میکردم همون یبباره....تو حرفاش فهمیدم خیلی وقته....تمام مدتی که منو تنها میزاست تو گوشیش بود سر کار نمیرفت.....

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

حالا که میبینه من اینهمه داغون و افسردم میگه دیگه خیانت نمیکنم.....موضوع اینه من دیگه بهش اعتماد ندارم.....چون تو تمام مدت ...به همه حرفا و رفتاراش اعتماد کردم

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......