2777
2789
عنوان

چطور میشه کسی که باهاش سالها زندگی کردی بهت خیانت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثم اینه عنوان کرده باشه که بتونه بگه من خط قرمزامو تعیین کردم و جای توجیهی نباشه چون راحت بهانه می ...

ببینید منظور منم اینه که بیان این موضوع فقط تعیین موضعه برای خود فرد و تصمیمی که بعد از اون میگیره،وگرنه برای فرد مقابل هیچ تعهدی نمیاره👌

نی نی یار بم میگه برات عادیه خیانت

خیانت برا هیچ کسی عادی نیست ... دعوا نکنین توروخدا

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

من الان تو مراحل جداییم...دارم طلاق میگیرم....ولی میسوزم....به روزایی پر از زحمتی مه من براش کشیدم و کم نزاشتم.....و بازم باور نمیکنم....چرا زندگیم به اینجا رسیده...من ادم مثبت نگری بودم....ولی اینحای زندگیم داغونم کرده  

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
درسته اما آدم خیالش راحته که تعیین کرده 

الان من تعیین کردم....مگه مهم بوده براش.   ذات ادم باید خوب باشه....خودش طاقت میاره من با یکی فقط چت کنم؟؟؟؟اینا تو وجود انسانه.....که من گول سادگی و اعتمادمو خوردم

گوشیشو میداد دستت ؟

فقط تا شش ماه اول زندگیم....بعدش رمز داد و گوشیو حموم و دسشویی میبرد.....من میدیدم این کاراش و....ولی بچه بودم....اصلادفکر خیانت به ذهنم نمیومد....نمیتونستم به خودم بقبولونم....همش میگفتم با عشق ازدواح کردیم

کلا تنها چیزی که منو امیدوار میکرد ...میگفتم هرچی باشه خیانت نمیکنه....پول نداره...کار نداره.. .خونه و ماشین نداره....من که دارم....باهم میچرخیم میگذرونیم...

فقط تا شش ماه اول زندگیم....بعدش رمز داد و گوشیو حموم و دسشویی میبرد.....من میدیدم این کاراش و....ول ...

نامزدم یه بار ازش خواستم گفت حریم شخصیمه نمیدم . بعد فورا بغلم کرد گفت بیا بگردش رمزشم بم داد . گفت تا یک هفته پیشت باشه 

دسشویی و حمام میبره گوشیو چند باری تو حموم بام چت کرد گفت نخواستم حرفمو قط کنم 

ولی هرشب با خودم چت میکنه تا میخوابیم بدون استثنا 

مشکوکه ؟

نامزدم یه بار ازش خواستم گفت حریم شخصیمه نمیدم . بعد فورا بغلم کرد گفت بیا بگردش رمزشم بم داد . گفت ...

من نمیتونم چیزی بهت بگم....خودت باید بشناسیش... اما همسر من با من جند سال دوست بود الانم 7ساله ازدواج کردم....فکر میکنم تا حالا نشناختمش....توام سطحی نگذر .. اعتماد زیادی نکن....شک زیادیم نکن