2777
2789
عنوان

چطور میشه کسی که باهاش سالها زندگی کردی بهت خیانت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 71 پست
شک کردم بش چندبار پنهانکاری ازش دیدم  شوهرت محبت و رابطش چطور بود بات ؟

ببین همینکاراش منو گول میزد. ..خیلی تو گوشیش بود....خیلی....همیشه یحا میشینه کسی نتونه دید بزنه تو گوشیش چی هست.... حموم و دستشویی میبره....گاهیم خاموش میکنه که من پین ندارم.....میزنه شارژ....با دوستاش میره بیرون....البته شوهر من کاری ام نبود....به خوش خیلی میرسه...چهره خوبی داره...

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک کردم بش چندبار پنهانکاری ازش دیدم  شوهرت محبت و رابطش چطور بود بات ؟

مدام با من دعوا قهر میکرد نگو تو مدتی که با من قهره میرفته سراغ بقیه...

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
ببین همینکاراش منو گول میزد. ..خیلی تو گوشیش بود....خیلی....همیشه یحا میشینه کسی نتونه دید بزنه تو گ ...

نامزد من اصن تو خط به خودش رسیدن و اینا نیس نزدیک دوسالم هس مرتب شبا فقط با خودم چت میکنه 

محبت شوهرت بهت چطور بود ؟

نامزد من اصن تو خط به خودش رسیدن و اینا نیس نزدیک دوسالم هس مرتب شبا فقط با خودم چت میکنه  محب ...

یه دوره ای خیلی سرد بود. ..ولی کلی باهاش حرف زدم بهتر شد.....اما درکل خیلی قهری ه...و پر مدعا. ...زبون دراز و جواب بدهیه تاپیک دارم....اونو بخون....توش به تیکه کوچولو نوشتم از زندگیم

موقع دعوا خودت پیش قدم میشدی ؟

متاسفانه اره....همیشه من...چون قهرو دوست ندارم....و خیلی تنهام....پدرو مادرم فوت شدن...منم وابسته بودم

متاسفانه اره....همیشه من...چون قهرو دوست ندارم....و خیلی تنهام....پدرو مادرم فوت شدن...منم وابسته بو ...

عزیزم خیلی برات ناراحتم در حدی که سرم گیج رفته واقعا 

امیدوارم تقاص کارشو بده توام مطمئن باش اشکالی در تو نبوده قطعا اون اختلال روانی داره

عزیزم خیلی برات ناراحتم در حدی که سرم گیج رفته واقعا  امیدوارم تقاص کارشو بده توام مطمئن باش ا ...

ممنونم دوستم....دعا کن برام🙏🙏🙏