2777
2789

دل تو دلم نیست این لحظه رو واسه همه منتظرها آرزو میکنم🙏

بنظرتون چیا واسه خودمو و نی نی جمع کنم؟؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم الهی بگردم انشالله بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنی مخصوصا تورو خدا لحظه زایمان اگه یادت بود

از حضرت فاطمه میخوام حاجت دل تک تکتونو بده تورو خدا واسه منم دعا کنین عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ای جانم...به سلامتی انشاءالله.....منم چند شبه خواب نی نی میبینم ولی شوهرم خیلی بدش میاد😕😕😕

چرا خب نی نی که خوبه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
ای جونم الهی بگردم انشالله بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنی مخصوص ...

حتما 

حتما 

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین