2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میرم بیمارستان واسه زایمان....💕

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 71 پست

خوردنی نبات

خرما 

آبمیوه آناناس حتما 

آب

چای

کیک کلوچه

اگه تونستی سوپی آبگوشتی چیزی هم ببر 

نون صبحانه هم ببر 

من وقتی خواستم برم مامانم گفت کدوم جنگل دوست داری ببرمت پیکنیک😁از بس خوراکی برده بودم

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عملکرد کبد مربوطه فکر کنم دقیق یادم نیست،ولی زمان زایمانم دکتر گفت تا میتونی هندونه بخور و بچه تو ...

من کلا هندونه زیاد خوردم این چند هفته اخر اخه همش عطش دارم نمیدونم چرا

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
راستی من سزارین میشم بخاطر همین زودتر میرم

دستمال مرطوب‌.شرت و پوشاک و دمپایی و گوشی و وسایل ارایشی برای خودت.پوشک بچه.لباس زیر دکمه دار لباس استین بلند و کوتاه و شلوار و کلاه و جوراب و دستکش دو دست.قنداق فرنگی.پتو دور پیچ.حوله خشک کن دور پاش.پماد ا د برای سینهات.ی شیشه شیر برای احتیاط.ساک.تشک تعویض پوشک.فعلا اینا یادمه

برا منم دعا کن بچم دنیامه تیر به سلامت بیاد بغلم

اخی عزیزم میدونم چی میگی 

چشم

پسره یا دختر

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
میگن زردی ربطی به تغذیه نداره

چی بگم والا 

منکه سر پسرم ماه اخر کاسنی خوردم زردی پسرم خیلی خیلی کم بود و بستری نشد

اطرافیانم هم هرکی خورد نتیجه گرفت

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دستمال مرطوب‌.شرت و پوشاک و دمپایی و گوشی و وسایل ارایشی برای خودت.پوشک بچه.لباس زیر دکمه دار لباس ا ...

ممنونم همه اینارو جمع کردم

من کلا هندونه زیاد خوردم این چند هفته اخر اخه همش عطش دارم نمیدونم چرا

هندونه شیر رو زیاد میکنه

بعد زایمان دقت کن ببین چیا شیرتو زیاد میکنه

برا من ماکارونی و کباب بال مرغ شیرمو زیاد میکرد

آمپول کورتون دار اصلا نباید بزنی شیرتو خشک میکنه

بعد زایمان اولین چیزی که میخوری خرما باشه

چی بگم والا  منکه سر پسرم ماه اخر کاسنی خوردم زردی پسرم خیلی خیلی کم بود و بستری نشد اطرافیان ...

ربط داره بنظرم چون زردی با کبد ارتباط داره

عرق کاسنی هم خیلی خوبه واسه تمیزی کبد

منم میخورم البته صبح ها ناشتا 

دوست لباس واسع نی نی 

جوراب دستکش کلاه

واسع خودت لباس نوار بهداشتی دمپایی ماسک روسری 

پوشک بچه. کرم پا .دستمال مرطوب. پلاستیک فریزر. شرت بهداشتی چنتا واسه خوذت .دستکش یکبار مصرف.شیاف دیکلوفناک ۱۰۰. نی هم ببر شاید مایعات بخوری دراز کش راحت تر باشی

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐