من رفتم باهوش مصنوعی راحب این مسئله ساعت ها بحث کردم یه مدل مردهایی وجود دارن بهشون میگن مردهای زئوسی سرچکنی بهت چیه حشمت فردوس و ترامپ از این نوع هستند
در کتاب روانپزشکی کاپلات این مدل مردها ترکیبی از اختلال شخصیت ضد اجتماعی خودشیفته و وسواسی هست ترکیبی از اینا محسوب میشن
ساعت ها باهوش مصنوعی نسخه پولیش تازه باهلش بحث کردم راجب ابن مدل مرد ها
من از سن ۱۴ سالگی شایدم کمتر حسرت همچین مردی رو داشتم
جوری که تاالان که ۲۶ سالمه برام جذابه اما وقتی راحب روانشناسی این مدل مردها تحقیق کردم به لحاظ علمی
هیچ زنی بااین مدل مردها خوشبخت نمیشه شاید از دور همه چی اروم به نظر برسه و منظم خونه خوب زندگی خوب
اما واقعیت اینه که این مرد فقطططط به فکر تثبیت قدرت خودش هست هرچیزی که قدرتشو به خطر بندازه برلش تهدید محسوب میشه مثل تشویق زن استقلال زن پیشرفت زن
به مرور زمان مغز زن شرطی میشه چون این مرد یه ردز حالش خوبه یه روز حالش بده زمانی که حالش خوبه زن هورمون دوپامین داره زمانی که مرد عصبانی و داد بیدادی هست زن هورمون کورتیزول استرس داره و به مرور زمان زن معتاد به این مرد میشه نه عاشق
این دقیقا همون مکانیزمی هست که معتاد ها نسبت به مواد دارن
اگه مردزئوسی در جمع از زنش حمایت کنه اونم بخاطر زن نیس بخاطر تثبیت قدرت خودش هست چون زن رو داراییش میبینه نه به عنوان شریک زندگی
این مدل مردها برابری در رابطه واسشون خطر محسوب میشه زیرا قدرتشون رو به چالش میکشه
حتی اگه کاری هم برای زن تو زتدگی انجام بدن بعدش سر زن منتشو میذارن چون این مدل مردها فقط به فکر خودشونن
انها کلا باعث میشن زن به خورش شک کنه با ایجاد کردن احساس گناه درزن
به مرور زمان در این رابطه به یه مضطرب افسرده و فاقد عزت نفس تبدیل میشه هرکاری هم بکنه باید حواسش باشه مردش خوشش میاد نه
قبل از هرکاری باید فکر کنه
این مدل مردها ممکنه وقتی باهاشون مهمونی بری تو جمع کنترلت میکنن کافیه یه ذره خلاف نظرشون رفتار کنی تو جمع تحقیرت مبکنن نه با کلام چون میخام حفظ ظاهر کنن بلکه با طرز نگاه کردنشون
قشنگ تو متوجه میشی این الان داره منو تحقیر غیر فیزیکی میکنه
خلاصه بعد از تمام این تحقیقات به این نتیحه رسیدم کلا باهیچ مردی وارد رابطه نشم و بر اهداف خودم تمرکز کنم