2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میرم بیمارستان واسه زایمان....💕

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 71 پست
نیمه خصوصی  با بیمه یا بدون بیمه کدوم شهر هستین

من خودم تهرانم اما شمالم الان 

بدون بیمه 

خصوصی

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا  منکه سر پسرم ماه اخر کاسنی خوردم زردی پسرم خیلی خیلی کم بود و بستری نشد اطرافیان ...

شلام خانمی،کجایی؟

خبری ازت نیست،شخصی هم پیام دادم جواب ندادی نگرانت شدم

درچه حالی

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
نمی‌دونم  ولی ببر با خودت از خونه تر تمیز اونجا دیگه استرس تمیزی و اینا نداشته باشی کمپوت آنان ...

اناناس طبیعیشو دارم چنتا دونه مونده همونارو میبرم اخه کمپوت میترسم بخورم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
شلام خانمی،کجایی؟ خبری ازت نیست،شخصی هم پیام دادم جواب ندادی نگرانت شدم درچه حالی

سلام عزیزم

شرمنده

شکرخدا

هنوز استراحت مطلقم

بیا تاپیک آخرم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ادر اینده از نرسیدن به کسی که فکر میکنی عاشقش هستی خوشحال میشوی

🙁☹

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

عزیزم انشاالله بسلامتی فارغ شی و نی نی کوچولوتو ساااالم و سلامت بغل بگیری

بی زحمت میشه برا منم دعا کنی بچم به وقت خودش سالم بیاد تو بغلم؟ممنون میشم عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
اناناس طبیعیشو دارم چنتا دونه مونده همونارو میبرم اخه کمپوت میترسم بخورم

چرا می‌ترسی

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
عزیزم انشاالله بسلامتی فارغ شی و نی نی کوچولوتو ساااالم و سلامت بغل بگیری بی زحمت میشه برا منم دعا ...

حتما😘

چرا می‌ترسی

اخه کمپوت ها میترسم تاریخشو عوض کنن

اخه یکی از فامیلامون با خوردن کمپوت گیلاس تا پای مرگ رفت