2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست
فازتو خریدارم  اون تاپیک خودت دعوا درس کردی بعد الان از شعور میگی پشمامممم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

بیا اخرین تایپیکم!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
جوان ها میشن دهه هفتادیا .. نوجوونن دهه هشتادیا دهه نودیا هم بچه ان! 

۱۵ تا ۲۹ سال میشن جوان

اینو هم نمیدونی 

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم تابو شکنی اخلاقی الان خوبه تا ۲۰ رد شد هی به دخترامون بگن ترشیده سر ی قطرع خون زندگب یک دخترو ...

همين داشتن شريكاي جنسي متعدد پايبند نبودن به يه زندگي ،خيانتهاي مختلف توي زندگي اينا همه اش بي اخلاقيه زماني اصلا جامعه اينطور نبود ، همون خارج كشورم هيچ دختر بچه اي توي نوجواني اينقدرا دنبال داشتن دوست پسراي متفاوت نيست 

جوان ها میشن دهه هفتادیا .. نوجوونن دهه هشتادیا دهه نودیا هم بچه ان! 

شعور ب دهه ربط نداره!!!نوجوونو جوون ندارع خودتو ثابت کردی تایپیک قبلیت مواظب حرف زدنت باش!!!!

جم نبند !!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
تابو شکنی همراه با ناهنجاری اخلاقی رفتاری. ادب و احترامی که عموم دهه شصتی ها داشتن رو مقایسه کنیم ب ...

دهه شصتي ها اغلب تحصيل كرده هاي مهاجرمونم امثال خانم ميرزاخاني 

کدوم تابو شکنی اخلاقی الان خوبه تا ۲۰ رد شد هی به دخترامون بگن ترشیده سر ی قطرع خون زندگب یک دخترو ...

واقعا تا الان فکر میکردم دهه شصتی باشید.با توجه به چیزهایی که دیده بودم و الان واقعا متحیرم که میبینم دهه هشتادی اید.و یا تو این تاپیک دارید مثه دهه هشتادی ها رفتار میکنید.نمیدونم واقعا

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
همين داشتن شريكاي جنسي متعدد پايبند نبودن به يه زندگي ،خيانتهاي مختلف توي زندگي اينا همه اش بي اخلاق ...

من اطرافم دخترای زیادی دیدم ک دوست پسر دارن اما شریک جنسی یک موردم ندیدم خانوم 

مشکلیم باشه مقصر دهه هشتادیا نیستن تربیت خانوادخ و جامعه مشکل داره

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

من از 15 سالگی ابروهامو برمیدارم .. اونام که سر دوست پسر داشتن سر بچشونو میبرن مشکل خانواده اس نه دهه ! .. این ابرو و سبیل بیشتر مربوط به دهه شصته از هفتاد به بعد اوکی شد :))

من از 15 سالگی ابروهامو برمیدارم .. اونام که سر دوست پسر داشتن سر بچشونو میبرن مشکل خانواده اس نه ده ...

نه واقعا اوکی نشده این چیزارو هر روز تو همین سایت میبینم

بحث ازدواج شد .یه چیزی خیلیییی برام جالبه .اینکه چرا نمیگین اگ شوهر میکنن تحت تاثیر تربیت خانوادست .همون دهه هشتادیای که شوهر کردن شما برو خانواده هاشونو ببین ،میفهمی چرا شوهر کردن ☺

واقعا تا الان فکر میکردم دهه شصتی باشید.با توجه به چیزهایی که دیده بودم و الان واقعا متحیرم که میبین ...

نمیدونم منظور شما ازین پیام چیه واقعا 

من دهه هشتادی هستم 

من از 15 سالگی ابروهامو برمیدارم .. اونام که سر دوست پسر داشتن سر بچشونو میبرن مشکل خانواده اس نه ده ...

انگار همون دختره( مبینا یا رومینا یا...) که به خاطر دوست پسر داشتن سرشو بریدن دهه هشتادی نبود!

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
شعور ب دهه ربط نداره!!!نوجوونو جوون ندارع خودتو ثابت کردی تایپیک قبلیت مواظب حرف زدنت باش!!!! جم نب ...

اره من خودمو ثابت کردم متاهلم هستم :)) یه بارم دعا توسل نخوندم برای شوهر کلا ادم ریلکسی هستم و من فقط کار اون خانم رو همونجوری که در شانش بود جواب دادم! بعدم من گفتم 90درصد .. واقعا هم 80 90 درصد یا شوهر کردن یا رابطه داشتن یا دنبالشن! فقط ده درصد سرشون به کار و زندگیه!