2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم تایپک های شما رو میخوندم .یکیشو خوندم گریم گرفت چون دردشو میدونم 

ههههی روزگاره برادر بالاخره که میچرخه 😔😔😔😔😔😔

کدومو خوندین؟

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
ههههی روزگاره برادر بالاخره که میچرخه 😔😔😔😔😔😔 کدومو خوندین؟

دلتنگشم رو خوندم .البته دارم بقیه شم میخونم .راستی چه سفره هفت سین زیبایی گذاشته بودین.معلومه خیلی با سلیقه این

دلتنگشم رو خوندم .البته دارم بقیه شم میخونم .راستی چه سفره هفت سین زیبایی گذاشته بودین.معلومه خیلی ب ...

اها یادم اومد بله من واقعا عشقمو خیلی دوست دارم و چشمم خداروشکر کسیو جز حسین نمیبینه چون بخاطرش سختی کشیدم و دارم تحمل میکنم اونم خیلی زیاد و محاله به کسی غیر از حسین دل ببندم 😊

راستش سفره هفتسین برا خونه بابامه و مامانم چیدتش

اها یادم اومد بله من واقعا عشقمو خیلی دوست دارم و چشمم خداروشکر کسیو جز حسین نمیبینه چون بخاطرش سختی ...

انشاالله به عشقت برسی عزیزم .منکه نرسیدم و دارم هلاک میشم .دنیام خرابه .دلم خونه .هر روز گریه میکنم .اسمش برام مقدسه .هرچند باهام بد کرد و عشقش دروغ بود ولی نمیدونم چرا نمیتونم فراموشش کنم

انشاالله به عشقت برسی عزیزم .منکه نرسیدم و دارم هلاک میشم .دنیام خرابه .دلم خونه .هر روز گریه میکنم ...

مممنونم انشاله که برسم 

شماهم انشاله اگه عشقتون واقعی باشه یکی سر راهتون قرار بگیره تا زندگیتونو متحول کنه انشاله

مممنونم انشاله که برسم  شماهم انشاله اگه عشقتون واقعی باشه یکی سر راهتون قرار بگیره تا زندگیتو ...

ممنون از دعای خوبتون.برااتون آرزوی خوشبختی دارم .دلم برای عشقم خیلی تنگه .خدایا مرگمو برسون 

ممنون از دعای خوبتون.برااتون آرزوی خوشبختی دارم .دلم برای عشقم خیلی تنگه .خدایا مرگمو برسون 

زیاد ناراحت نباشین انشاله برسین بهم منم خواهش میکنم ازتون 

ماهم بهم برسیم انشاله۹🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲