2777
2789
خیانت ب هم نوعش ک کرده

مفهوم خیانتی که در نظر داریم هممون خیانت همسرا بهم دیگه اس دو نفر که تعهد وفاداری بهم دادن.وگرنه اینجوری حساب کنیم انواع خیانت داریم.هم نوع رو میتونیم هم جنس در نظر بگیریم انسان در نطر بگیریم و...واقعیت اینه از یه غریبه نمیشه انتظاری که از کسی که باهاش پیمان تعهد بستیم داشته باشیم

هنوز رمز گوشی .کارت بانکی .کامپیوتر .کارت بنزین و... تاریخ تولد اونه .نمیتونم فراموشش کنم

خو چرا بهم نرسیدین

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من زنی که تحت فشار مالی و عاطفی قرار بگیره خیانت میکنه و مردی هم که پول بی مصرف داشته باشه و از طرفی هم تو خونه آرامش نداشته باشه و دوست نداشته باشه بره خونه 

در واقع وفاداری مرد زمانی اثبات میشه که زیاد پول داشته باشه و وفاداری زن زمانی معلوم میشه که شوهرش هیچی پول نداشته باشه 

البته اخلاق و احساس هم مسئله خیلی مهمیه 

سال 1400 سالی است که من به آرزوم میرسم 🙂
او عشقش به من دروغ و الکی بود

پس لیاقت نداشته برا کسی که واست ارزش قایل نیس ذره ای غصه نخور 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
پس لیاقت نداشته برا کسی که واست ارزش قایل نیس ذره ای غصه نخور 

کسی عاشق شده باشه حالمو خوب میفهمه.اون دروغ گفت ولی من صادقانه عاشقش بودم خیلی تلاش میکنم فراموشش کنم ولی بخدا تا الان نشد .همش براش گریه میکنم تا اسم راضیه رو می شنوم ضربان قلبم ناخودآگاه زیاد میشه .لحظه ای نیست که بهش فکر نکنم  ۴ ساله که روزگارم اینه

چه فرقی میکنه از هوس باشه یا نباشه ؟ باز خیانت یعنی عدم تعهد و کثیف ترین کار ممکن خیانته 

اینم یه نظریه والا من از این دید بهش نگاه نکرده بودم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
اینم یه نظریه والا من از این دید بهش نگاه نکرده بودم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

عزیزم من متاهلم ب نظرت درسته برم به شوهرم خیانت کنم بعد ک فهمید ازم دلیل خواست بگم چون مثلا عاشق طرف شدم یا نیاز داشتم یا تو بهم توجه نمیکنی ،، هیچ چیزی خیانت رو توجیح نمیکنه کسی که میخواد خیانت کنه جدا بشه بعد بره هرکارمیخواد بکنه ....