2777
2789
الهههی  بدشد که 😞 ایشاله یکی بهترش بیاد تو زندگیتون  برادر هرچند سخته ولی......

همش دعا میکنم بمیرم .حتی تصمیم گرفته بودم برم جلوی در خونه شون خودمو بکشم .۴ سال گذشت ولی هر روز گریه میکنم‌براش.او داره زندگیشو میکنه و من در عذاببم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دعا میکنم بمیرم .حتی تصمیم گرفته بودم برم جلوی در خونه شون خودمو بکشم .۴ سال گذشت ولی هر روز گری ...

خب این کارتون اشتباهه من جای خواهرتونم ولی برا منم تقریبا اتفاق افتاده البته با کلی پشیمونی ولی در زمانی که بایده نداره مگر خدا فرجی بکنه

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
آخه این کار درسته؟ آدم با روح و روان و احساس یکی اینجوری بازی کنه .بعدش بره خودش خوش باشه و من دلم خ ...

شما خودتون اشتباه میکنید نباید عذاب بکشین مگه شما ازدواج نکردین که عذاب میکشین ؟

خب این کارتون اشتباهه من جای خواهرتونم ولی برا منم تقریبا اتفاق افتاده البته با کلی پشیمونی ولی در ز ...

خدا کسی رو عاشق نکنه .چون اگه عاشق بشی و بهش نرسی نابود میشی .من دارم نابود میشم بخدا

هنوز رمز گوشی .کارت بانکی .کامپیوتر .کارت بنزین و... تاریخ تولد اونه .نمیتونم فراموشش کنم

منم ولی مطمئنم ما بهم میرسیم شماهم نگران نباشین 

خیانت یعنی عدم وفاداری به همسر درسته هر مرد بایه زن به همسرش خیانت میکنه ولی ممکنه اون زن همسر نداش ...

خیانت ب هم نوعش ک کرده

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

فرقی نداره 

هر دو تاشو دیدم 

هر کی احمق تر و نادان تره که نمیدونه میتونه اول از تو رابطه خارج بشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

مردا که نمیرن با دیوار خیانت کنن حتما یه زن هرزه پیدا میشه که باهاش رابطه داشته باشه 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام