2777
2789
عنوان

خانما اینجا کسی هست ماما باشه ؟؟

136 بازدید | 8 پست

من پریودم عقب افتاده و نشدم هشت روزه و احتمالا بشم همین چن روز ه با توجه به علایم پیش پریودی ولی حس میکنم کیست دارم قرص سپترون کامپاند بخورم یکی دو دوره یا نه ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

تا وقتی اطمینان پیدا نکردید از بارداری هیچ قرصی مصرف نکنید 

اگر هم کیست داشته باشید سیپروترون علائم کیست رو برطرف می‌کنه اما کیست رو از بین نمیبره 

باید پزشک یا ماما ویزیتتون کنه تا ببینه کیست از چه نوعی و و سایزی هست و ب کدوم دارو جواب میدید 

سر خود هیچی مصرف نکنید که اثرات جبران ناپذیری میذاره

تا وقتی اطمینان پیدا نکردید از بارداری هیچ قرصی مصرف نکنید  اگر هم کیست داشته باشید سیپروترون ...

نه بارداری نیست احتمال زیاد کیست هست با توجه به جوش هایی که زدم گفتم بعد از شروع پریودی یک دوره بخورم و برم سونوگرافی کبد 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتی اطمینان پیدا نکردید از بارداری هیچ قرصی مصرف نکنید  اگر هم کیست داشته باشید سیپروترون ...

ببخشید سونوی رحم 

عزیزم سیپروترون آنتی آندروژن قوی هست و اگه علائم ریزش موی سر بصورت تاسی دارید یا شکم و چونه مو زائد ...

البته سونو بعد تعطیلات میرم پس به جای سیپترون چی بخورم ؟خواهرمم کیست داره چندین ساله داره این قرص رو میخوره 

البته سونو بعد تعطیلات میرم پس به جای سیپترون چی بخورم ؟خواهرمم کیست داره چندین ساله داره این قرص رو ...

ب هر کسی بسته به علائم دارو میدن 

من اجازه ندارم وقتی سونو ندارید و نمی‌دونم مشخصه کیست و علائم خودتون چجوریه دارو تجویز کنم 

سلام روز بخیر سال جدیدتون مبارک فقط پیام رو دیدین لطفا لایک بفرماییید تا من زود پاک کنم در مورد ...

بله رسیدن به ثروت داری ولی به سختی انگار تو یه کاری با خانم‌هایی رقابت دارید ولی امکان موفقیت دارید 

تشکر از محبتتون زمانش خیلی دوره؟

مشخص نیست ولی سختی و اذیت شدن تو راهش دارید