2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما را ز سر بریدع میترسانی 

ما گر زیر بریدع میترسیدیم 

در محفل عاشقان نمیرقصیدیم 

در محفل عاشقان خوشا رقصیدن 

دامن ز بساط عافیت برچیدن 

دوسش دارم خیلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شک ندارم اشک میریزند ماهی‌ها در آب

اشک ماهی‌ها نباشد آب دریا شور نیست..

‌‌‌‌‌‌‌........

ما هرچه دویدیم به مقصد نرسیدیم 

از عشق بجز مزه‌ی تلخش نچشیدیم

....

با حیا بودم ولی با دیدنش فهمیده‌ام 

آب گاهی مومنین را هم شناور میکند

🙄زیاد بلدم اما الان اینا یادم میاد

فاش میگویم و از گفته خود دلشادم 

بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم😍

حضرت حافظ

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

شب بود و ستاره بود و من بودم و ماه 

شب رفتو ستاره رفت و من بودم و آه 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

چه کرده ای تو با دلم

که نبض من صدای توست

چه کرده ای تو با سرم

که فکر من هوای توست

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یک روز می ایی که من

دیگر دچارت نیستم

از صبر ویرانم ولی 

چشم انتظارت نیستم

شب زنده داری میکنی

تا صبر زاری میکنی

تو بی قراری میکنی

من بی قرارت نیستم

پائیز تو سر میرسد

قدری زمستانی بعد 

گل میدهی،نو میشوی

من در بهارت نیستم 

فقط خدا میدونه چند بار گفتیم اصلا مهم نیست و بعدش زدیم زیر گریه ...

درسراشیب نخستین دیدار.....دلم ازدست توافتادوشکست بی دل ای دوست ازاین پس چه کنم

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .