2777
2789
عنوان

شما باشین از این حرف ناراحت نمیشین

487 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه دختر خواهر دارم که یک سال از خودم کوچیکتره و ۴ تا خواهر دارم که همشون از من بزرگترن بعد این دختر خواهرم همیشه تو جمع ها همیشه هی منو مسخره میکنه من هیچی جوابشو نمیدادم تا دیروز که مراسم سالگرد پدرم بود من یکم دیر رسیده بودم وقتی رسیدم مهمونا اومده بودن بعد این منو اونجا ندید بعد که مراسم تموم شد منو دید گفت عه من فکردم تو نمیخوای بیای بعد من از این حرفش خیلی ناراحت شدم خب یعنی چی اخه مگه میشه ادم مراسم سالگرد پدرش نره بعد حالا خواهرام همه حق و به دختر خواهرم دادن و میگن تو حساس شدی میخواستم نظرتونو بپرسم واقعا من حساس شدم یا حق داشتم ناراحت بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس شدی 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

نه شاید منظور نداشت مثلا گفت فکر میکردم نمیای  مثلا انگار که منتظرت بوده  البته بستگی به لحنش داره ذاتش رو باید ببینی منم با خاله هام خیلی شوخی میکنم و حرصشون رو در میارم و مسخرشون میکنم اما اونا ناراحت نمیشن و دوسشون دارم 

خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤

شاید چون اختلاف سنی تون با هم کمه خودش مث ی دوست صمیمی و راحت میدونه باهات و بیخیال حرفشو میزنه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

توام میبایس بگی دهنت ببند اگ ناراحت شد میگفتی منم مثل تو شوخی کردم

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

وللش اصلا ب حرفای.... شعر دیگران فکر نکن جونت سلامت گلم. 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️