2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اینا که گفتی ارزش دعوا رو داره؟؟؟؟

بله که داره .... خوبشم داره .... یه شیشه پنجره شکسته یعنی 8 ماهه ننداخته هی میگم هی میگم ولی انگار ن انگار... یه ساله خونه جدید اومدیم هنوز پرده رو نزده ... یعنی خودمو کشتم که بزن حرف گوش نمیده میگه ولش کن... حالا امروز صبح ساعت 11 بلند شده دریل اورده میل پرده رو بزنه ... منم گفتم نمیخاد همه جارو پر خاک کردی... بعدشم ماهی و سبزه... اخه من چقدر تحمل دارم

ما دعوا نکردیم اما دلخورم ازش چون من 100تا عکس انداختم ازش خیلی قشنگ تازه هعی میگه نه اینجا اینجورم اونجا فلانم بعد خودش چند تا از من گرفته بیشتر از سفره هفت سین  من میگم وا تمرکز کن رو چهره ام میگه چقد ایرادی شدی درحالی که خودش پدر منو درمیاره تا عکس مورد دلخاهش دربیاد