2777
2789
عنوان

سرمه برای وضو

320 بازدید | 10 پست

سلام من دیشب پودر سرمه زده بودم به چشمم یه مودر طوسی رنگ بدون چربی پودر خالی از مکه برام مادرم آورد صبح موقع وضو با دست و آب خالی چشممو شستم ولی یادم رفته بود سرمه زدم بعد نماز وطلوع آفتاب رفتم جلو آینه دیدم زیر چشمم توخطوط زیرچشمم تیره هست میگم نکنه مانع وضو هست هرگز دوست ندارم نمازم قضا بشه الان ناراحتم تو نت زدم گفتن اگه چرب باشه و جرم داره این پودر خشکه بدون چربی برای تقویت چشم 

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

@بانوی_بی_نشان    خواهشا هرموقع تاپیکمو دیدی جوابده ناراحتم

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم چون مانع رسیدن اب به پوست نشده

از کجا بدونم مانع بوده یا نه

چربی نداشته باشه

گلم‌ خدا کنه ولی سرمه تو خطوطه زیر چشمم بود بنظرت آب رد شده؟