سلام عزیزان امروز که داشتم از شیفت سخت کاری برمی گشتم از دیدن این همه مردم با بچه تو خیابون و بازار تعجب کردم! عزیزان من اگه یک سال لباس تازه نگیریم و هفت سین نداریم چی میشه اتفاقی می افته سال تحویل نمیشه؟ من از زبان همکارانم می گم واقعا دیگه کم آوردیم وقتی تو تلویزیون هم تو برنامه عصر جدید و برنامه های دیگه با فاصله کم بدون ماسک برنامه اجرا می کنن مردم فکر می کنن کرونا تموم شده ولی نشده! به خدا تموم نشده !امسال رو جایی نرید خرید نکنید به خودتون و ما کادر درمان رحم کنید تا خدا هم به ما رحم کنه انشالله.
بیرونو نمیدونم اما عصر جدید ک هی میگن همه تست میدن قبل ضبط
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همکاران من و خود من یک سال زیر فشار استرس کرونا و با لباس های که سخته ساعت ها شیفت بودیم و هستیم منتی نیست ولی وقتی یه عده رو می بینم که بی خیال ند ناراحت میشیم ما خط مقدم هستیم چه همکارانی که از دست دادیم همکارانی که مثل همه هزاران آرزو داشتند ما سال پیش حتی ماه ها دوری از خانواده رو تحمل کردیم به خاطر مردم و فقط یک خواهش داریم رعایت کنید تا فشار کاری ما کم شه و کرونا کم شه