2777
2789
عنوان

میدونین دلم چی میخواد

180 بازدید | 24 پست

بچه ها من هنوز سنم کمه  به ازدواج فکر نمیکنم اما میدونین دلم چی میخواد دلم میخواد  یه خونه می‌داشتم 

بعد روی جزیره اون خونه یه گلدون یا چند تا گلدون خوشگل شیشه ای بود بعد هر هفته پسر خوشگله برام یه دسته گل بزرگ می‌گرفت منم هر آخر هفته شاخ و برگ اظافه گل هارو میکندم میزاشتمشون تو آب دیزاینشون میکردم مثلا یه دسته گل رز سفید واییییی خدااااا  البته یکی که واقعا از ته دل عاشقم باشه نه از این رابطه های مسخره الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من وسط یه جزیره تنهایی زندگی میکردم پسر خوشگله رو میخام چکار !!

من دوست دارم دوست دارم نوازشش کنم وقتی سرش رو پاهامه دوست دارم یه آغوش مردونه موهام نوازش کنه دلم میخواد ببینم تپیدن قلب برای یه نفر چه شکلیه کاش خدا عشق رو تو زندگی من بیاره البته یه عشق فرجام نه نافرجام 

پس اینایی که گل میگیرن زرت و زورت کین☹️☹️

بلاگرای اینستا

اونم چهارصد تومن گل میگیره با همون گل احساس یکی مث منو شمارو به بازی میگیره میریم نگاه میکنیم کلی ویو میگیره

صدیرابرش در میاره 

نونشون تو این چیزاس

عاشقم❤️