2777
2789

آخه حتما یه دلیلی داشته که با طرف قهرم!!!  بالاخره بزرگ شدم و فهمیدم آدم ها تغییر نمی کنند و اگه کسی داره با رفتار و حرف هاش روح و روانم آزرده می کنه باید از زندگیم بزارمش کنار!!!!!!  

بعضی ها مثل کاکتوس هستند بهشون نزدیک بشی آزارت می دهند!!  چه اجباری داریم می خواهیم کاکتوس بغل کنیم!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

من قهر نیستم ولی خیلی هارو حذف کردم اصطلاحا اینجا میگم قهر ولی درکل ببینمشون سلا و علیک میکنم اما حذفشون کردم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگید من باید با خواهرم که ازم بزرگتره درست اما دو هفته پیش بی دلیل بهم پیام داد دیگه از هم توقع نداشته باشیم اسم خواهرم یدک نکشیم روز عید زنگ بزنم ایا خیلی ازش ناراحتم با خواهر بزرگم حرفش شد به منم پیام داد زنگ زدم بگم چی شده گوشی داد پسرش دست به سرم کرد

اره دده با چاقو و قیچی جرشون بده تششون بزن خاکسترشونه بذار رو زخمات

نمی شه!!!  واله من به همون ندیدنشون راضیم!!!  فقط از زندگیم برن بیرون کاری باهاشون ندارم!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
منکه نمیکنم

انقدر تلاش کردم و رابطه رو کات کردم!!  انقدر حرف شنیدم و مقاومت کردم!!  حالا بی خودی راه بیافتم برم آشتی چون یه عدد رو تقویم عوض شده!!!