2777
2789

دیروزرفتم پیش دکترم هرچی میگم معاینه نکنی ازکجامیخای بفهمی من لگنم مناسب زایمان طبیعی هست یانه.همش میگه نه وزن بچه ات2800عه ریزه واگه من حتی تونامه بستری بنویسم لگن تنگه هیچ بیمارستانی قبول نمیکنه همچین چیزیو

مامانمو خاله ام هم لگنشون کوچیک بوده اخرسزشدن میترسم منم مث اونالگنم کوچیک باشه و بعداونهمه دردکشیدن برم سز😭الانم دم عیدی هیچ دکتری نیس که برم پیشش ببینم اون معاینه میکنه یانه

برو بیمارستان معاینه ات کنن

بگو درد دارم خودشون معاینه میکنن اونجا بمرس درباره ی لگنت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی 

بچه‌ها من باردارم هشت هفته خونریزی داشتم امروز خون قهوه‌ای میترسم الانم حالت تهوع دارم و کمر درد و دل درد میشه برم بیمارستان؟ دکترا که مطبشون نیستن تو بیمارستان هست کسی؟

دعام کنید🙏
میخوای سز بشی؟خب باید معاینه میکرد البته بری بیمارستانم معاینت میکنن

نه دکترم گفته طبیعی منم مشکلی باطبیعی ندارم .اگه همون موقعی ک دردم بگیره برم برازایمان بیمارستان اونجامعاینه کنن میفهمن لگنم خوبه یانه؟بعداگه خوب نباشه نمیگن دردطبیعی روبکش اخراگه نتونستی میبریمت سز؟

یعنی الکی بگم درددارن؟نمیفهمن دروغ میگم؟

فهمیدنشو که نمیفهمن

ولی میخوای راستشو بگو 

بگو دکترم نیست میخوام معاینه ی لگن انجام بدم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نه دکترم گفته طبیعی منم مشکلی باطبیعی ندارم .اگه همون موقعی ک دردم بگیره برم برازایمان بیمارستان اون ...

دولتی میری یا خصوصی؟دولتی رو طبیعی تاکید دارن و‌خیلی تلاش میکنن طبیعی باشه

فهمیدنشو که نمیفهمن ولی میخوای راستشو بگو  بگو دکترم نیست میخوام معاینه ی لگن انجام بدم

خب اگه گفتن لگن خوب نیس بعد بازبدبختی اینه ک دکترم راضی نمیشه نامه سزبهم بده برازایمان😞

خب اگه گفتن لگن خوب نیس بعد بازبدبختی اینه ک دکترم راضی نمیشه نامه سزبهم بده برازایمان😞

اگه اینقدر بیمسولیته چرا قبلا عوضش نکردی 

نمیدونم شاید بری بیمارستان بگی با دکتر شیفت سز اختیاری میخوای شاید قبول کردن