2777
2789
عنوان

حمام میخام برم چ غسلی باید بکنم

426 بازدید | 15 پست

خانما پسرم 17 روزشه میخام.برای اولین بار ببرمش حموم باید چ غسلی انجام بدیم و نکته ای هس ک باید بدونم در مورد شستن بچه ممنون میشم بگین

خودتون ک حتما تا الان غسل انجام دادید

واسه بچه هیچی واجب نیس. ولی گویا یه غسل مستحب هست

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

غسل نمیخواد

بچه رو بشور بیار بیرون

خود مادر اگه خونریزیش تموم شده، غسل نفاس میکنه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنبه چرب کن بچپون گوشش آب نره و سرشو زود بشور عصبی نشه چون دوس ندارن و نیت هم مهتره ب زبون نیاوردی هم نیاوردی ..نیت خاصی هم نداره

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

مبارکه باید ده روزگیش غسل میکردین واس خودت نفاس واس نی نی مولود

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
خودم نفاس کردم البته هنوز خونریزی قطع ک نشده ولی بچه رو بخاطر اینکه مریض بود دیرتر شد پس اینکه میگن ...

عزیزم خرافاته که اونم قدیما تو چهل زوزگی بچه انجام میدن

ولی از نظر شرعی بچه هیچ غسلی نداره مثل برگ گل پاکه

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
عزیزم خرافاته که اونم قدیما تو چهل زوزگی بچه انجام میدن ولی از نظر شرعی بچه هیچ غسلی نداره مثل برگ ...

اهان مونده بودم چیکا کنم هیچ بزرگتریم نیومد کمکم مجبورم خودم ببرم

عزیزم شرعا غسل نداره ولی غسل ده روزه میگیذن برای بچه بعد  حموم اسفند دود میکنن و صدقه میدن.بعدم اسفند نباید دود کنی چون دوروز پیش بچمو بردم گفت اسفند اصلا نباید دود منید خوب نیست براش اینم دکتر بهروز کرامی گفتمیتونید ازش بپرسید.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خودم نفاس کردم البته هنوز خونریزی قطع ک نشده ولی بچه رو بخاطر اینکه مریض بود دیرتر شد پس اینکه میگن ...

خودت بعد 10 روز اگه نماز واست مهمه باید استحاضه حساب کنی. ولی نه غسل چله هم خرافاته

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
عزیزم شرعا غسل نداره ولی غسل ده روزه میگیذن برای بچه بعد حموم اسفند دود میکنن و صدقه میدن.بعدم اسفند ...

من دود ک میکنم نزدیکش نمیارم از فاصله دور و صدقه هم خوب شد گفتی حتما بندازم