2777
2789
عنوان

کمد دیواری مات خوبه یا براق؟

2868 بازدید | 38 پست

سفید صدفی چطوره؟ چشم نمی زنه؟

براق خش نمی افته؟ جای لک نمی افته؟

مات دوده نمی گیره؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم طوریشون نمیشه اونی که براقه یه رنگ ثابت روش زدن ک هیچیش نشه 

از شما چه رنگیه؟ سفیده؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

اگر کمد رو به روی پنجره اس و از پرده یک لا و تازک استفاده میکنید براق بزنید نور بدی توش منعکس میشه چشم رو اذیت میکنه 

اگر روبه روی پنجره نیست که خوبه هر مدلی خواستی بزن

کمد رنگه نباتی باشه و تخت سفید به نظرتون خوب میشه؟؟

چرا یه رنگ نمی گیری؟

براق‌ خیلی خوشگل تره‌ ولی من وقتی میخواستم بزنم برا آشپزخونه‌ گفت بهم باید خیلی مواظب باشی‌ زود خش میوفته دیگه نگرفتم همون مات‌ رنگ سفید براق‌ گرفتم (با اون براق‌ خوشگله‌ فرق‌ داره‌ )خود ام دی اف کاره از تو سفیدای‌ مات ‌پیدا کرد برام گفت این ماته‌ ولی براقه

اگر کمد رو به روی پنجره اس و از پرده یک لا و تازک استفاده میکنید براق بزنید نور بدی توش منعکس میشه چ ...

دیوار روبروش کلا پنجره است!!

بچه ها کمکم میکنید تو این مسابقه اول شم خواهش میکنم فقط کامنتمو لایک کنید تو اینیستا اگه لایک کردید این پست هم لایک کنید تا براتون دعای فرج بخونم ممنونم ازتون آیدیم اسمش خداست زیر اون پست بچه ها کمکم میکنید تو این مسابقه اول شم خواهش میکنم فقط کامنتمو لایک کنید تو اینیستا اگه لایک کردید این پست هم لایک کنید تا براتون دعای فرج بخونم ممنونم ازتون آیدیم اسمش خداستkhoda18900 زیر اون پست https://www.instagram.com/p/CMUxclSMLax/?igshid=7k7q4zyx2ip0