2777
2789

من هروقت اعتماد کردم سود کردم

ولی برعکس هروقت به استخاره گوش ندادم بعدا عین سگ پشیمون شدم دور از جون همتون

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هروقت اعتماد کردم سود کردمولی برعکس هروقت به استخاره گوش ندادم بعدا عین سگ پشیمون شدم دور از جون ...

تحقیقی کردین ؟

یا مستقیم استخاره

بعد میشه موضوع رو بگی؟

خودت تو دلت تمایل نداشتی ؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

تحقیقی کردین ؟یا مستقیم استخارهبعد میشه موضوع رو بگی؟خودت تو دلت تمایل نداشتی ؟

مستقیم استخاره گرفتم

موضوعات مختلف بودن در هر زمینه ای استخاره گرفتم تقریبا به جز شغلی

با خودم گفتم منطقی نیست استخاره میگه کار اشتباهیه من انجامش ندم تو ذهنم انجام دادنش به نفعم بود . ولی بعدها فهمیدم کاش به استخاره گوش میکردم . این قضیه بار ها اتفاق افتاد برام

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

من هروقت اعتماد کردم سود کردمولی برعکس هروقت به استخاره گوش ندادم بعدا عین سگ پشیمون شدم دور از جون ...

من برا کنکور گرفتم.

گفتم اگه پزشکی یا دندون قبول میشم...خیلی بد اومد. زنگ زدم ی روحانی سید...

ولی من سالی کع اومدم پرستاری قبلش زنگ زدم به همین سید گفتم با گریه حدایا اکه هو سرنوشتم پزشکی یا دندون هست بگو تا بعد لیسانس یبارم کنکور بدم...اومد بعدا کنکور بده..

الانم میخواستم کنکور بدم چون مریض شدم ، گفتم ببینم امسال قبول میشم یا بیخیال کنکور شم...اومد خیلی بد...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من برا کنکور گرفتم.گفتم اگه پزشکی یا دندون قبول میشم...خیلی بد اومد. زنگ زدم ی روحانی سید...ولی من س ...

سال ۹۷ گفتم برگردم و....گفت آره

ولی ۱ ماه قبل گفت هرگز :/

بعد من به روحانی پیام دادم برادر من به شوق کنکور دوباره لیسانس گرفتم پرستاری رو ول کردم...

الان کنکورم ول کنم چیکار کنم....

گفت صدقه بده توکل کن بشین بخون..ولی در واقع دچار وسواس فکری شدم و اونم استرس مضاعف میده بهم

با سایت هم بزنیم جوابه یا حتما باید آخوند برامون بگیره؟

نمیدونم

من برا کنکور گرفتم.گفتم اگه پزشکی یا دندون قبول میشم...خیلی بد اومد. زنگ زدم ی روحانی سید...ولی من س ...

برای این چیزا نمیشه استخاره گرفت

وقتی بین دو راهی هستی استخاره میگیری ببین کدوم بهتره

مثلا وقتی قبول شدی ولی نمیدونستی دندون بری یا پزشکی استخاره میگیری دندون برم یا پزشکی

بعد هم چرا از روحانی استخاره میگیری ؟ زنگ بزن حرم امام رضا استخاره بگیر

با سایت هم بزنیم جوابه یا حتما باید آخوند برامون بگیره؟

سایت جواب نیست . زنگ بزن حرم امام رضا یا حرم حضرت معصومه استخاره بگیر

بعد هم چرا از روحانی استخاره میگیری ؟ زنگ بزن حرم امام رضا استخاره بگیر

گلم شمارش رو میگی

هم قم و هم مشهد

شما خودت کدوم زنگ میزنی؟